Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Indulhat a fesztivál? Kezdd a WAMP-on!

madmé_

2016. június 26.
11.00 -19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes!

Beindult a nyár és ezzel együtt a fesztiválszezon is! Legyen szó városi vagy vidéki, balatoni vagy bánki-tavi, kerületi vagy az ország legnagyobb fesztiváljáról, egy-egy feltűnő darabbal garantáltan feldobhatjuk a hangulatunkat! A legjobbakat pedig a WAMP-on szerezhetjük be, hiszen a különleges ékszerektől kezdve a ruhákon át minden szükséges kiegészítőt megtalálunk a hazai designerek kínálatában. Az alkotók természetesen mindenkire gondoltak, így akik kutyával vagy biciklivel indulnak fesztiválozni, egyedi matricákkal és nyakörvekkel színesíthetik leghűségesebb társukat!

A madmé egy szójáték ami, a francia madame szóból ered. A bőrből készült kiegészítők ősi japán origami technikából inspirálódva, és a színek merész használatával igazán egyedi darabokat alkotnak. Az origami technika pontosságot igényel, a hajtások és szögek szigorúságában azonban ott rejlik a papír könnyedsége, az így készült egyedi ékszerek pedig egy póló-farmer szettet ugyanúgy feldobnak, mint egy könnyű nyári ruhát. Akik játékosabb hangulatban indítják a nyarat, egyedileg fújt üvegbuborék- ékszerekből válogathatnak Rácz Kriszta tervező munkáiból. A giranellik elnevezése is a forgásra, mozgásra utal, ami a gyűrűkben, ékszerekben lévő játékosságot, körforgást, mozgást is jelzi.

giranelli

 

A NANDI ruhákra jellemző a kényelem és az egyszerű vonalvezetés, valamint a természetes, lágy anyagokat használata. A tervező, Nácsa Andrea az utcai stílust, vagyis street stylet képviseli, némi bohókás beütéssel. A felhőtlen gyermeki vidámságot igyekszik saját grafikái által a ruhadarabokba csempészni, így hordható, de mégis különleges termékeket alkotva, amik feldobják a hétköznapokat az egyedi szín- és formavilágukkal. Nyári kollekciójára a pasztellszínek jellemzőek, különlegessége, hogy vannak kézzel nyomott darabok is, amikhez saját készítésű pecséteket használ, így sosem születik két egyforma darab.

nandi_

Egy fából készült kiegészítőt viselni igazán különleges érzés! Az egyedileg, kézzel gyártott Woody fa napszemüvegek magas minőségi elvárások szerint, válogatott alapanyagokból készülnek, UV szűrős, polarizált lencséik maximális védelmet nyújtanak a Nap káros sugarai ellen. A természetes anyagból készült darabok letisztult karakterükkel bármilyen stílushoz remekül passzolnak, az aprólékos kézi kidolgozás pedig a garancia arra, hogy ezek a szemüvegek bírni fogják a strapát!

woody sunglasses

Pimp your bike! A MUSU két hasonló gondolkodású, de teljesen más vizuális nyelven kommunikáló alkotó, Dulibán Bernadett és Szalma Boglárka gondolatait egyesíti kreatív formában. Vidám figuráikat, színes mintáikat maguk tervezik és kivitelezik, így az egyedi fényvisszaverő prizmákkal és matricákkal nemcsak láthatóbbá, de ezáltal biztonságosabbá is tehetjük bringánkat, emellett még jól is néz ki! A Polka Dog tervezője pedig a négylábú kedvencekre gondolt, a vidám, divatos nyakörvek, pórázok és színben/mintában ezekhez passzoló egyéb kutyás kiegészítők készítésekor! A minőségi alapanyagokból gyártott kiegészítőket azoknak ajánlja, akiknek fontos, hogy ne csak Ők maguk, vagy az otthonuk legyen stílusos, hanem a kutyájuk is.

polkadog

A Hónap tervezője júniusban a DVA

Ha valaki igazán merész, szemtelenül fiatalos és roppant menő táskára vagy éppen ruhára vágyik, itt az ideje, hogy megismerje Kaptay Annamária és Csáki Klaudia márkáját! A DVA (oroszul: kettő) tulajdonképpen egy spontán ötletből született, s ezt a természetességet és keresetlen őszinteséget megtartva vált rövid idő alatt sokak kedvencévé. A márka alapítói alapvetően táskákat terveznek és készítenek, amelyek között kényelmes és praktikus gymbag-ek, hátik, övtáskák és helyes kis clutchok egyaránt megtalálhatók, s időről-időre kapszula kollekciókkal lepik meg azokat, akik a DVA életérzést ruhák formájában is magukénak tudnák. S hogy milyen is ez az életérzés? Kreatív és bolondos, stílusos, sőt olykor igencsak feltűnő, ugyanakkor rendkívül praktikus. A márka legújabb, REEF sorozatát a júniusi WAMP-on mutatja be a nagyközönségnek.

DVA_a honap tervezoje

Bemutatkozik a Down Egyesület – vásárlásunkkal most segíthetünk is!

A Down Egyesület – államháztartástól független szervezetként – 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a Down-szindrómás gyerekek, felnőttek és családjaik számára segítséget nyújtson alaptevékenységével, valamint programjaival. Az egyesület igyekszik a lehető legmagasabb színvonalon foglalkozni a fogyatékos üggyel, hiszen a figyelem mindenkinek jár!

A vásáron WAMP-os tervezők által felajánlott tárgyak bevételéből a szervezet munkáját támogathatjuk! Az egyesület standja a WAMP információs pultja mellett kap helyet, ahol nemcsak adományokkal segíthetünk, de szívesen válaszolnak kérdésekre is, mesélnek munkájukról, ezáltal közelebbről is megismerhetjük az egyesület munkáját!

Találkozunk június 26-án az Erzsébet téren!
További információ: www.wamp.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..