FLYERZ REVIEW

INKED SOUL Tattoo – Életre szóló élmények várnak!

unnamed (4)

Aki belép az INKED SOUL tetoválószalon ajtaján, rögtön magával ragadja a hely különleges hangulata. Az előtérben parkoló motor, a recepció asztalán pihenő antik írógép, a fekete falakat díszítő, egyedi festésű gördeszka lapok – megannyi apró, jól kigondolt részlet, ami azt sugallja:

A megfelelő helyen jársz!

Az üzlet két tulajdonosával, Vámosi Kingával és Kiss Tomival beszélgettünk.

Mikor nyitottátok meg a szalont?

Kinga:

2017 júliusában nyitott meg az INKED SOUL Tattoo, régi álmunkat valóra váltva. Szerettük volna a bennünk lévő rengeteg ötletet és tervet elindítani a saját útján. Folyamatosan szépítünk, újítunk azóta is, szeretnénk a szalont minél hangulatosabbá, elegánsabbá, és professzionálisabbá varázsolni.

Mik voltak a szempontok a hely kiválasztásakor?

Tomi:

A belváros fontos szempont volt, hogy jól megközelíthető, jól látható helyen legyünk. Tágas üzletet kerestünk, ami magában hordozza a lehetőséget az általunk megálmodott design kialakítására. Tulajdonképpen a hely talált meg minket, ezután döntöttünk végérvényesen az üzlet nyitásáról.

Ki álmodta meg a szalon belső világát?

Kinga:

Ez a kettőnk ízlését tükrözi, ami voltaképpen elég hasonló. Valahogy egyértelmű volt az egész, mindenből ugyanazt választottuk ki elsőre. Letisztult, elegáns, kevés színnel, néhány különleges részlettel gazdagítva, a legjobb minőségű eszközökkel felszerelve.

Honnan jött a név?

Tomi:

Sokat gondolkodtunk a nevén, mindenképpen olyat szerettünk volna, ami nemzetközi, és amit pl. egy pólóra rányomva bárki viselhet, aki szereti ezt az életstílust. Több ötletünk volt, majd megkérdeztük egy Los Angeles-i barátunkat, aki kalligráfus, graffiti- és tetoválóművész, végül az ő segítségével született meg az INKED SOUL. A logó is az ő keze munkája: mi megosztottuk vele mit szeretnénk látni, ő pedig elkészítette. Ez is olyan egyszerű, szinte sorsszerű volt.

Látunk itt INKED SOUL pólókat, táskákat… Máris beindult a brandépítés?

Kinga:

Rengeteg tervünk és ötletünk van a jövőre nézve, hogy az INKED SOUL, egyszersmind márkanév is életre keljen. Női-férfi divat, ruhák, kiegészítők, stb.

Hányan dolgoztok most itt összesen?

Tomi:

Rajtunk kívül jelenleg Ács Peti a harmadik tag a csapatban. Mindenkinek megvan a saját kedvenc vonala, de igyekszünk minden létező stílusban otthon lenni. Szerencsére bármilyen kéréssel érkeznek a vendégek, tudjuk teljesíteni.

Terveztek bővülést a jövőben?

Tomi:

Mindenképpen, a hely adottságai is lehetővé teszik, tehát ha úgy hozza az élet, természetesen nyitottak
vagyunk.

Mit tudnál elmondani a vendégkörötökről?

Kinga:

Nagyon szerencsések vagyunk, szuper vendégkörünk van, akik nélkül tulajdonképpen most nem lehetnénk itt. A legtöbb visszajáró vendégünkkel már-már baráti kapcsolatot ápolunk, szeretnek nálunk lenni, és mi is szeretettel fogadjuk őket. Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani, sok türelemmel, beszélgetéssel, hangulatos környezettel, ahová szívesen jön az ember, és jól érzi magát.

Milyen eszközökkel dolgoztok?

Tomi:

A berendezéstől kezdve az eszközökig, mindent nagy odafigyeléssel választottunk ki. A legfontosabb
szempontok a sterilitás, a kényelem és az esztétika volt. Gépeket, festékeket illetően mindig, mindenből a
legjobb minőséget választjuk, hiszen a tetoválás egy életre szól, és mi ezt komolyan is vesszük.

Az Inked Soul Tattoo- ból hamarosan élőben is jelentkezünk majd, úgyhogy kövessetek minket a továbbiakban is!
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .