Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Ismét Annapurna alapú NAS-t mutatott be a QNAP – TS-431X

PR_TS-431X_en

A QNAP bejelentette az új TS-431X költséghatékony, két magos processzorral szerelt üzleti NAS-t, mely 4 fiókkal, 10GbE SFP+ porttal és hardveres titkosítással is rendelkezik. A tervezés során az kiemelt figyelmet fordítottak az applikációkra és a termelékenységi funkciókra, mint például a konténeres virtualizáció, a központi e-mail kezelés, privát felhő-alapú jegyzetelési eszközök és a virtuális JBOD. A 10GbE hálózatokra is felkészített TS-431X NAS, optimális választás lehet a kis- és közepes vállalkozásoknak, akik mentési, helyreállítási, privát felhő, vagy magasabb adatátviteli sebességgel rendelkező eszközt keresnek az adatok feldolgozásához.

A teljesítményért a kétmagos AnnapurnaLabs, an Amazon company Alpine AL-212 1.7 GHz processzora és a 2GB vagy 8GB DDR3 RAM (bővíthető 8GB-ig) felel. Ezzel a TS-431X akár 956 MB/s elérési sebességre képes a 10GbE hálózatok esetében, illetve 312 MB/s olvasási sebességre, amikor az adatok AES 256-bit kötet szintű titkosítással vannak ellátva. A beépített 10GbE SFP+ csatlakozóval kivételesen magas adatelérést biztosít az intenzív műveletekhez és ezáltal gyors mentési és visszaállítási funkciót az egyre növekvő adattárolási igényekhez.

„Arra terveztük, hogy komplex és nagy erőforrásigényű applikációkat szolgáljon ki napjaink IT környezetében. A TS-431X kiválóan alkalmas azon cégek és szervezetek számára, akik költséghatékony, azonban magas adatátviteli sebességű eszközt szeretnének és nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek hatékonyak.” – nyilatkozta Dan Li a QNAP termékmenedzsere.

A TS-431X kiegészítve a Container Station-nel, ami integrálja az LXC és Docker® virtualizációs technológiákat, szinte bármennyi konténeres applikációt hozhatunk létre. Ugyancsak tartalmazza az innovatív QIoT Containers funkciót, mellyel a dolgok internete (IoT) adatokat tárolhatunk, valamint segít a szervezeteknek az IoT szolgáltatások teljesítményének növelésében és korszerűsíti az öröklött alkalmazások jobb üzleti kihasználtságát.

A TS-431X egy minden az egyben NAS, mely nem csak az alapvető keresztplatformos fájlmegosztást támogatja, hanem a mentést, helyreállítást, a biztonsági funkciókat, és számos más egyedi alkalmazásokat is. A QmailAgent appal a népszerű szolgáltatóktól származó, valamint IMAP alapú e-mail fiókjainkat kezelhetjük; a Notes Station online jegyzetelési alkalmazással az együttműködést támogatja; a Qsync keresztplatformos fájl-, mappa- és csoport-tárhely szinkronizálást tesz lehetővé; az erőteljes Qsirch teljes szövegben kereső alkalmazással gyorsan megtalálhatjuk a keresett fájlokat a NAS-on. A TS-431X támogatja a VPN szerver és VPN klienst is, az IP felügyeleti rendszereket, a VJBOD (Virtual JBOD) funkcióval pedig felbővíthetjük adattárolónk kapacitását más QNAP NAS-ok szabad kapacitásának kihasználásával.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..