FLYERZ REVIEW

Ismét egy új, könnyen használható NAS a QNAP-tól – bemutatkozik a TS-x31P

ts-x31p_pr558_en

A QNAP bejelentette a TS-x31P NAS szériát, melyet otthoni és SOHO felhasználására szánnak. Az eszköz különlegessége, hogy Amazon AnnapurnaLabs Alpine AL-212 dual-core 1.7GHz processzorára építették. A TS-x31P természetesen teljesíti az alapvető elvárásainkat, mint a tárolás, megosztás és mentés, azonban olyan plusz szolgáltatásokat is tud, mint a felhő alapú jegyzet-készítés, központosított e-mail és kontakt menedzsment, valamint számtalan multimédia applikáció is jár hozzá.

Energiatakarékos ARM® Cortex®-A15 dual-core 1.7GHz processzorral, 1GB DDR3 RAM-mal, valamint 6Gb/s SATA HDD és SSD támogatással, a TS-x31P nagysebességű, akár 225 MB/s adatátvitelre is képes.

A többfunkciós TS-x31P termékcsaládhoz számos alkalmazást ingyenesen érhetünk el: a QmailAgent-tel központilag menedzselhetjük e-mail címeinket; a Qcontactz a központosított kontakt menedzsmentben segít; a Notes Station appal a felhasználók digitális jegyzeteket készíthetnek a privát felhőjükbe, azokat megoszthatják és együttműködhetnek barátaikkal, kollégáikkal; a Container Station az LXC és Docker® virtualizációs technológiákat egyesíti, valamint a Qsync erőteljes cross-platform szinkronizációs megoldással fájljainkat naprakészen tarthatjuk a NAS-on és egyéb különböző eszközökön.

A DLNA®, AirPlay® és Chromecast™ támogatásnak köszönhetően megnézhetjük fotóinkat, HD videókat, melyeket a TS-x31P-n tárolunk. Ehhez mindössze egy kompatibilis okos-TV-re, konzolra vagy médialejátszóra lesz szükségünk, amivel a TS-x31P a multimédia rendszerünk lelkét adja. A Photo Station, Music Station és Video Station appokkal a felhasználók központilag menedzselhetik fotóikat, zenéiket és a videókat. A fájlok elérése távolról ugyancsak nagyon egyszerű a QNAP számos mobilalkalmazásával (Qphoto, Qmusic, Qvideo, Qfile és Qmanager).

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .