Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionKULTÚRANIGHTSHIFTTrend & Beauty

Ismét feladta egy versenyző az X-Faktort: Mentora elárulta, mi történt

238118-x-faktor-mentorok.775x400

A játékos nem érezte magát lelkileg erősnek ahhoz, hogy az élő show-k színpadára álljon.

Bár a jó hangulaté és a lelkesedésé volt a főszerep az X-Faktor élő show-k előtti sajtótájékoztatóján, a mentorok egy szomorú dolgot is bejelentettek. Az egyik versenyző visszalépett, hazaköltözött, és nem folytatja a versenyt.

Puskás Peti, a fiatal fiúk mentora egy versenyzővel kevesebbel érkezik a szombati első élő show-ba, ugyanis az ő csapatából adta fel valaki játékot. Nagy Krisztiánt már tavaly megismerhette az ország, nem csak azért, mert remekül énekel, hanem azért is, mert tavaly miután sikeresen vette a válogatók akadályait, és a legjobb 12 közé jutott, feladta a versenyt. Pszichiátriára ment, és hónapokon át kezeltette magát mentális betegsége miatt. Nagy Krisztián azt állította, meggyógyult, azonban rájött, nincs lelki ereje folytatni az X-Faktort.

Mentora, Puskás Peti szomorú, hogy a tehetséges fiú nem versenyzik a csapatában, és reméli, hamarosan tényleg teljesen rendbejön.

Elmesélte, mi is történt pontosan:

https://www.youtube.com/watch?v=1H05UFKI5cg

Nagy Krisztián,X-Faktor

forrás: RTL
Nagy Krisztián másodszorra adta fel az X-Faktort.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..