Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Itt az új Pilvaker-klip: József Attila születésnapján debütált az Altató

SzakacsGergo_kredit_SomayMark

Nem kellett sokat várni a Red Bull Pilvaker kedvelőinek, a magyar költészet napja alkalmából egy újabb feldolgozással jelentkezett A Szavak Forradalma. Szivák Zsolt, Járai Márk és Szakács Gergő egy új dallal készült József Attila születésnapjára, a költő Altató című verse ihlette meg az előadókat.

A srácokkal közösen vetettük fel az Altató ötletét, amihez megírtam a refrént, aztán összeültünk a fiúkkal, és együtt találtuk ki a dal szerkezetét” – emlékezett vissza Gergő. „Az Altató című verssel egészen pici korom óta bensőséges a viszonyom, anyukám gyakran olvasta nekem kisgyerekként. Márkkal és Zsoltival nagyon szeretjük az új dalt, reméljük, hogy pár percre mindenkinek visszahozza a gyerekkori emlékeket, amikor a szülők lefekvésnél a kedvenc mesekönyveinkből olvastak fel.”

A videoklipet, amely már elérhető az ismert videomegosztó oldalon, ismét a 235 jegyzi, a rendező Miki357, az operatőr Spáh Károly.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..