FLYERZ REVIEW

Itt igazi hős lehetsz! – Szabadulószoba mindenkinek

Screen Shot 2019-05-22 at 8.39.55

Mit tennél, ha az emberiség sorsa a te kezedben lenne? Ha, néhány perced lenne csupán, amíg egy mindent elsöprő bomba felrobban? Lenne –e benned annyi bátorság, hogy koncentrálj és megoldj feladatokat, ami megmenti mindenki életét? Most te lehetsz a hős! Gyere és szabadulj ki Budapest egyik legjobb kijutós játékából!

Készülj fel életed legizgalmasabb 60 percére! Budapesten a Szabadulószobában három olyan beépített teremmel is találkozhatsz, melyek tele vannak fejtörőkkel. A legtöbb esetben nyomokat, összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy „épségben” kijuss egy-egy szobából, szükséged lesz egy profi csapatra, akikkel együtt nézel szembe a kihívásokkal. Akár a családoddal, barátaiddal, de még a kollégáiddal is ellátogathatsz Budapest egyik legjobb szabadulószobájába, ahol a tét: a szabadságotok. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezheted majd fel, amelyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban. A játék során sosem tudhatod, hogy kiből mit hoz elő a krízishelyzet…

Legyél te az, aki megoldja a legnagyobb rejtélyeket és feladványokat! Mutasd meg, hogy bármilyen terepen megállnád a helyed! Legyen szó egy Zombis kalandról, melyben egy őrült professzor az emberiséget agyatlan húsdarabbá változtatta. Állítsd meg a Zombi Apokalipszist az antivírus előállításával! Álld a sarat akkor is, ha olyan helyzetben találod magad, ahol pattanásig feszülnek az idegek! Képzeld csak el… Egy renegát ügynök megszerzett egy atomfegyvert, azt tervezi, hogy kirobbantja a 3. és egyben utolsó világháborút. Egy titkos bunkerben építette ki főhadiszállását és bármelyik pillanatban megnyomhatja a piros gombot! A világnak szüksége van egy hősre és csapatára, hogy mindez ne történhessen meg. Nincs túl sok időd. Szedd össze a csapatod és vágj bele életed kalandjába a Szabadulószobában!

Vegyétek igénybe Ti is a 20 % kedvezményt az ETRFLY20 kóddal!

Cím: Budapest, Csengery utca 76.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Elérhetőség: +36 20 779 19 25

https://www.exittheroom.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .