Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Itt a jövő befektetési lehetősége: most akár neked is lehetnek Facebook részvényeid csupán pár ezer forintért!

facebook-mark-zuckerberg

A jövő befektetési lehetősége hozzáférhetővé vált mindenki számára, így már bárki részesülhet a legmodernebb technológiákat kifejlesztő internetes cégek – mint a Facebook, Twitter, Apple, Microsoft, Google, Visa, stb. – részvényeinek eredményeiből.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ki ne szeretne valami jó ötletet, tippet, lehetőséget, amivel megalapozhatja a jövőjét? Legalább egyszer már biztosan téged is utolért egy “tuti és gyors” meggazdagodási tanács vagy pénzgyarapítási tipp, amellyel pár nap vagy pár óra alatt megsokszorozhatod a tőkédet, az ígértekkel ellentétben azonban – a legtöbb esetben – hamar elveszítheted a megsokszorozni kívánt összeget.

Lássuk be, ezen lehetőségek többsége elég hamar hírlapi kacsának bizonyul. Ugyanakkor a kialakult általános szkepticizmus ellenére vannak jó megoldások és lehetőségek, melyek ugyan nem nyújtanak luxusvillát két nap alatt, vagy tengeri jachtot egy gombnyomásra, mégis képesek figyelemre méltó növekedést biztosítani spórolt pénzünk számára.

Egy ilyen lehetőségre figyeltünk fel mi is. Azon túl, hogy a dolog nem tűnik bóvlinak, egy igen érdekes ötlettel operál.

A napokban egy teljesen új dolog vette kezdetét, amivel pár ezer forintért hozzáférhetővé vált egy új befektetési lehetőség, melynek célja, hogy bárki, aki szeretne, részesedni tudjon a digitalizáció és az online szolgáltatások dinamikus fejlődéséből az online kereskedelemre, a közösségi médiára, a mobil fizetésre, illetve a felhő szolgáltatások nyújtására specializálódott legnagyobb vállalatok teljesítményén keresztül.
Az új befektetés szépsége, hogy már akár havi 5.000 Ft-os megtakarítással hozzáférhető bárki számára.

Most nézzük meg, hogyan is történik mindez a gyakorlaban! A befektetés egy gondosan összeválogatott eszközalapon keresztül történik, melybe a piaci szektor szerint különböző mértékben kerülnek be a legnagyobb közösségi cégek részvényei, továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy ne kelljen kilépnünk az amerikai tőzsdepiacra, ha a fent említett cégek bármelyikébe kívánunk fektetni.

Tekintettel arra, hogy világszerte az egyik legnagyobb ütemben fejlődő piaci szegmensről beszélünk, természetes, hogy egy ilyen lehetőségre mindenki felkapja a fejét, hiszen az internet, a közösségi média és az online vásárlás korában a technológia folyamatos fejlődésével az eddigi felfutás várhatóan a jövőben is folytatódik majd, ezáltal jelentős haszonnal kecsegtet már most is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..