Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Január végéig még elcsípheted a Flyerz Magazin téli kiadványát

flyerz_magazin_winter

Ha nem bírod kivárni, amíg belebotlasz egybe közel 600 budapesti terjesztési pontunk valamelyikén, lapozz bele online!

https://hu.pinterest.com/flyerzboard/flyerz-2016-t%C3%A9li-sz%C3%A1m/

A 2004-ben alapított Flyerz trend- és programmagazin egyediségének, közvetlen stílusának és pozitív hangvételének köszönhetően már közel 13 éve örvend népszerűségnek a gasztronómiát, egészséges életmódot, kultúrát, napi trendeket, zenét és szórakozást kedvelő emberek körében.

Megújultunk, bővültünk, így mostantól új, állandó rovatokkal, még színesebb tartalommal elégítjük ki az olvasói igényeket!

Milyen bort fogyasszunk ünnepi vacsoráink mellé? Hogyan ápoljuk bőrünket az évszaknak megfelelően? Mennyit fejlődött a technika? Mik a legfrissebb trendek a divatvilágban? Milyen kiállítások nyílnak a városban? …és ez csak néhány téma a sok közül, amit a megújult, téli lapszámtól kezdve bővebben is kitárgyalunk a Flyerz Magazin hasábjain.

A magazinhírek mellett étterem- és ételtesztek, szépségipari újdonságok, technikai újítások, programajánlók, partibeszámolók, partifotók és még sok más téma is teret kap. Mindenhol ott vagyunk, mindent kipróbálunk és erről szubjektív véleményt írunk, ezáltal is garantálva azt, hogy olvasóink első kézből kapjanak hiteles információkat az aktuális újdonságokról.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..