FLYERZ REVIEW

Jauri 25, avagy a beteljesült szülinapi kívánság

Jauri - kívánság

Az elektronikus zene műfaja és a hazai klubkultúra gyökeresen megváltozott – egyre gyakrabban előjön ez a téma napjainkban a szakma képviselői, rendezvényszervezők és előadók között is egyaránt. Nehéz megtölteni vendéggel a szórakozóhelyeket és manapság sokszor 1-1 közkedvelt fellépő sem hozza meg a várt sikereket. Jauri korábban már a hónap DJ-je volt magazinunkban, most pedig születésnapi saját estjével cáfolt rá a gondolatra, miszerint “egy feltörekvő lemezlovas kevés a teltházhoz”.

“A közönségből lettem DJ..”

Tekintsünk vissza az elmúlt 2,5 évtizededre. Melyek azok a pillanatok, amelyeket leginkább meghatározó mérföldkőként jegyzel?

Hosszú évekig vízilabdáztam, a sport tette ki az időm nagy részét, amikor abbahagytam, volt tere annak, hogy egy új dologban próbáljam ki magam – egy teljesen más vonalon, mint addig. Sportolóként bekerültünk egy bulis társaságba, emlékszem, például Julia Carpenterre csapattuk az első sorokban! De egy idő után a zene szerelmeseként megelégeltem, hogy egyik szervező sem hozta el klubokba a kedvenc külföldi lemezlovasokat, így megalapítottam az első saját partysorozatom. Itt volt lehetőségem előszőr kibontakozni, megmutatni, hogy mit tudok! 🙂 Majd rövidesen az életem szerves része lett a WORLD IS MINE csapat, ahol már rezidensként bizonyíthatok az ország legmenőbb rendezvényein. Furcsa így visszagondolni, igazából én a közönségből lettem DJ!

“Egy kicsit másképp, egy kicsit Jaurisabban!”

Az idei ünneplésed egészen különleges lesz, hiszen a barátaidon kívül a rajongóid is hivatalosak április 6-i születésnapi bulidra! Mire lehet számítani a Symbol-ban?

Igen, bár nem szeretem a rajongó szót. Rengeteg meglepetéssel készülök, sok újdonság mellett hozok pár meghatározó zenét az elmúlt 5 évből – minden egy kicsit másképp egy kicsit Jaurisabban, ahogy már megszokhatták tőlem. Szerintem egyébként egy minifesztivál kerekedik majd hangulatában, hiszen összegyűlik az ország 500 legbulisabb arca – az első sorok leghangosabban sikító lányai és a legkomolyabban bulizó srácok! Az egész estének viszont a lényege, hogy mindannyian együtt legyünk, szeretnék mindenkivel majd néhány szót váltani a buli elején, személyesen megköszönni, hogy velem ünnepelnek. Ha ott leszel, gyere oda hozzám bátran, beszélgessünk egyet, koccintsunk egy kis Ballantine’s whiskeyvel, fotózkodjunk és érezzük jól magunkat együtt!


“Ennél szebb ajándékot nem is kívánhatnék!”

Elővételben SOLD OUT a szülinapod, óriási hype és közel 2000 ember, aki érdeklődött az esemény iránt! Számítottál erre? Mi a sikered titka?

Valóban hihetetlen ez az érdeklődés, 5 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy teltházra képes egy, a nevemmel fémjelzett buli. Azt hiszem ezekért a pillanatokért és érzésekért éri meg minden nap egy kicsit nagyobb szeretetet, motivációt és energiát belefektetnem abba, amit csinálok!

Arról nem is beszélve, hogy a VIP jegyek mindössze két nap alatt elfogytak, a normál belépők pedig szintén napokkal a buli előtt! …Vannak, akik írtak, hogy 3-4 órákat utaznak azért, hogy együtt csapassuk szombaton! Azt hiszem ennél szebb ajándékot nem is kívánhatnék…

A titok a már-már elcsépeltnek tűnő mottóban rejlik: “Jauri jön, zenél, tombol és mindezt szívből!” Nem viccelek, a legkisebb fellépésem előtt is pillangók vannak a gyomromban a mai napig és szerintem ez így is lesz, amíg nekem ez a “munka” a szenvedélyem és a szerelmem!

Emellett természetesen sokat köszönhetek a WORLD IS MINE csapatának a rengeteg támogatásért és lehetőségért, amit kaptam –  az Ő szerepük is hatalmas abban, hogy most itt lehetek és nem mellesleg teret adtak ennek a rendezvénynek a megszervezésében is!

Milyen célokat tűztél ki magad elé az elkövetkező néhány évre szakmai és magánéleti téren, már ha publikusak ezek a dolgok?

Fontosnak tartom, hogy közeli kapcsolatom legyen azokkal, akik szeretnek – így mindenképp szeretnék több “Jauri bulit” csinálni! Nagyobb hangsúlyt fektetek ebben az évben a saját dalokra/remixekre is. Hamarosan jön egy saját klip is végre, amit remélem megszeret majd a közönség! 🙂 Nincsenek földöntúli szakmai terveim, csak folytatom tovább azt, amit imádok – a zenélést!

Instagram: @jaurimusic

Facebook: https://www.facebook.com/jaurimusic/

Event: https://www.facebook.com/events/777503952605869/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .