FLYERZ REVIEW

Jay Lumen exkluzív szlovén bulijára 1 óra alatt fogytak el a jegyek

Screen Shot 2019-03-28 at 21.31.36

Jay Lumen ezúttal a méltán legendás Ambasada Gavioli vendégeként kápráztatta el a javarészt szlovén és olasz közönséget. Az egyedi szervezésben, limitált férőhellyel, meghívásos rendszerben megrendezésre kerülő bulira két héttel az esemény dátuma előtt kitették a megtelt táblát. A szervezők zárt csoportokban tették csak közzé az információt Jay bulijáról, melyre nem egész 1 óra alatt beérkezett a maximum akkreditáció többszöröse és a szervezők ebből a létszámból szelektálták azt a 800 főt, akik végül együtt bulizhattak Jay Lumennel.

Az Ambasada Gavioli nem véletlenül Kelet-Európa máig egyik meghatározó klubja. Bár az előző években tulajdonos váltások és visszaváltások övezték, ám ezek mellett is vitathatatlan tény az egy évben összesen 8-10 rendezvényt meghirdető klub óriási figyelemre tart számot minden rendezvénye kapcsán. Nem csoda, hiszen folyamatosan igyekszik meglepni a közönségét amellett, hogy a színvonalat is meglehetősen elismerésre méltó szinten tartja.

Ugyanakkor az sem hátrány, hogy a klub összesen 16km-re helyezkedik el az olaszországi Trieszt városától, így a helyi mellett nem kis létszámban lát vendégül olasz közönséget. A klubban egyébként olyan nevek fordulnak meg rendszeresen, mint Pan-Pot, Richie Hawtin, Sven Vath,  Tale Of Us, John Digweed, Solomun, de hosszasan sorolhatnánk.

Nos ezúttal Jay Lumen vezette az estét, aki amellett hogy garantálta, a megtelt táblát, olyan bulit kerekített az est folyamán, amire a közönség egész biztosan egyedülálló élményként fog emlékezni még jó sokáig.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .