GASZTRO

A jó sörök kedvelőinek paradicsoma: Léhűtő

11050096_1040055952679069_4379036017728268387_n

A Léhűtő a legizgalmasabb magyar és külföldi kézműves és kisüzemi sörök lelőhelye, ez vitathatatlan. A sörkorcsolyákon túl már kiváló tapas falatokkal is készülnek, így már biztosan mindenkit levesznek a lábáról.

Indulás:

A Léhűtő azzal a céllal alakult, hogy megmutassa milyen jó sörök vannak a multikban kapható változatokon túl. A projekt a Főzdefeszt remek kínálatának hivatott egy állandó helyet nyújtani.

Ételek/Italok:

16 féle magyar kézműves sört kínálnak csapolva folyamatosan változó szortimenttel, és körülbelül 60 féle sörük van, amit vegyesen magyar kézműves és nemzetközi craft beer-ekből válogatnak, szintén változó szortimenttel. A jó minőségű kézműves sörök mellé ízletes harapnivaló dukál: tapas, hamburger, rák, hátszín és bask ratatouille mind a kínálat részét képezi.

Amit mindenképp kóstolj meg:

A választék elég felkészült, hogy minden klasszikus, és extrémebb ízlésnek megfeleljen. ,,Még olyan ember is talál ízlésének megfelelőt, aki eddig nem is szerette a sört!”

Street Food bár/Food truck:

A Gozsdu udvar és a Holló utca sarkán épült a bár, azzal a szigorú céllal, hogy csak a legjobb minőségű söröket szolgálja fel. ,,Igyekeztünk olyan belvárosi enteriőrt teremteni, melyben egyszerre nyer kifejezést a jó sör iránti ősi tiszteletünk és a sör új formái iránt érzett végtelen kíváncsiságunk. És olyat, amiben jól érzik magukat a léhűtők.”

Büszkeségek:

A szakmai, és a vendégektől kapott elismerésekre a legbüszkébbek. A magyar sikereken túl, a brit The Guardian is elismerően írt a sörkedvelők paradicsomáról.

Fontos még tudni:

Időről időre vendég dj-k pörgetik fel a hangulatot, a bulikról a facebook oldalukon tudtok tájékozódni!

Gaszrtro rajongók figyelem, újra szavazhattok Magyarország legjobbjára! Ha Téged is érdekel, hogy ki kerül ki végül győztesként a 25 hely közül, kövesd figyelemmel a Flyerz Facebook oldalát, és ha Te is szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is az online szavazásunkon! Az eredményhirdetés március 14-én lesz a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciát követő gálaesten.

Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .