EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Jóbarátok ihlette kollekciót dobott piacra a Ralph Lauren

190655.w

Nem csak az egész világ, a híres divatház is az elképesztő népszerűségnek örvendett és mai napig örvendő sorozat 25 éves évfordulója előtt tiszteleg.

A sorozat egyik legmeghatározóbb karaktere, Rachel Green ihlette a Ralph Lauren divatház legújabb kollekcióját. Nem meglepő, hiszen a Rachel-t alakító színésznő, Jennifer Aniston a sorozatban is számos akadályt és karrierbeli nehézséget áthidalva, pincérnői pozíciója után helyezkedik el a lenyűgöző Ralph Lauren divatháznál. Ebben a közös szálban látott üzleti potenciált a márka. Természetesen a Rachel stílus évek alatt egekbe szárnyalt népszerűsége kulcsfontosságú szerephez jutott az ötlet kivitelezésében.

Kép

forrás: Pinterest

Rachel Green karaktere az egyik legnagyobb stílusikon lett a kilencvenes években. Nők milliói vágatták “Aniston stílusúra’ frizuráikat. Az ikonikus szoknyák, pulóverek tömkelege pedig csak hab volt a tortán. Így az új kollekcióban is helyet kaptak egyedi garbók, bőrnadrágok, blézerek, szoknyák és felettébb erőteljesen jelenik meg a kockás minta – követve Rachel sorozatbeli stílusát. Szóval egykori és mindenkori Rachel wannabe-k, elérkezett a ti időtök!

Forrás: https://www.instyle.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .