Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

John Mayall (UK) / Akvárium / Október 29. / 19:00

flyerz program akváriumflyerz program akvárium

A gitáron, billentyűn és szájharmonikán játszó, a hosszú fehér haját lófarokban viselő John Mayall, a brit blues atyja, a műfaj fehér királya. 81 éves korát meghazudtoló módon áll mind a mai napig színpadra, évente átlag 120 alkalommal Jellegzetes falzett énekhangja 50 éve ismerősen cseng. Zenekara a Bluesbreakers 1962 óta működik, ez idő alatt 45 nagylemezt jelentetett meg – az utolsót 2014 májusában „A Special Life” címmel -, és ebben a válogatás- és koncertlemezek még nincsenek benne. Alapvetően a Chicago-blues stílus jellemzi a zenéjét, újabban jazzes hatásokkal. Hosszú pályája során mindig kiváló zenészek vették körül, a legismertebbek: Eric Clapton, John Lee Hooker, Gary Moore, Dick Heckstall-Smith, Jeff Healey, Mick Taylor. Bár a blues nem tipikusan termeli ki a slágereket, Mayallnak ezen a téren is voltak sikerei. Ki ne ismerné például a Room to Move, a The Law Must Change, a Key to Love, a Telephone Blues klasszikusokat? John Mayall és a Bluesbreakers a 2014-es teltházas Akvárium koncertjét követően 2015-ben immáron 13. alkalommal lép fel Magyarországon, ahol az is biztos, hogy mindenki szerencsésnek érzi majd magát, aki a mestert a színpadon élőben láthatja.

★ ★ ★

Jegyek:
Elővételes: 6900Ft
Normál: 7900Ft

:::Jegyvásárlás:::

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

Megkérünk minden koncertre látogatót, hogy ne vásároljon jegyet másodkézből. Az ellenőrizetlen forrásból származó jegyek eredetiségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Az ellenőrzött forrásból származó jegy képét ne tedd közzé semmilyen felületen és ne add ki a kezedből.

Jegyvásárlás direkt link: https://akvariumklub.hu/program/548aefed371df603b0723c9c

★ ★ ★

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.

Esemény: https://www.facebook.com/events/320376844819254/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..