Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

John Reed Fitness Music Club – ahol elkap a ’flow’

JOHNREED_Budapest_FreeWeights_copyright JOHN REED

Mi a közös egy amerikai író-újságíró és egy fitness terem között? Nos, a nevükön és bohém stílusukon kívül talán csak annyi, hogy mindkettő igazi forradalmár: John Reed újságírót az 1917-es szocialista forradalom krónikásaként emlegetik, a John Reed Fitness Music Club pedig egyértelműen forradalmi úttörő az edzőtermek körében.

Szándékosan nem a megnyitó előtti sajtó-fogadásra mentem el a John Reed Fitness Music Clubba. Némileg rezignáltan vettem tudomásul, hogy megint nyitott egy új edzőterem; egy újabb, ami mindent visz. „Majd meglátjuk nyitás után egy héttel!” – gondoltam, és kivártam. Érdemes volt.

Nem mondom, hogy könnyedén megtaláltam a váci úti Átrium Park F recepcióját, de végül csak meglett; a portás elirányított a John Reed külön liftjéhez. Hümmögve nyomkodtam a gombokat, majd amikor a finom döccenés után a liftajtó kinyílt, elém tárult a terem. Terem? Dehogy terem: LOFT. Sokan megírták ezt, igen: csaknem 1800 négyzetméter, rengeteg tér, eklektikus de karakteres enteriőr. Bizony ez mind igaz, de nem teljesen takarja a valóságot. Azt senki sem írta meg, hogy a loft lakás feeling azt jelenti: bemész és nem akarsz többé hazamenni. Mert olyan, mintha otthon lennél. Elmondom én, hogy is néz ki a helyzet a John Reed-del.

A külön személyemnek szóló és kivételesen baráti hangulatú körbevezetésen megtudom, hogy ez egy kiváló koncepció: a McFIT Global Group elgondolása alapján született az elképzelés, hogy a mozgás mindenkié, tehát mindenki számára elérhetővé kell tenni. A diszkont árral együtt azonban a John Reed fiatalos lendülete magával hozta a minőségi kivitelezést is: nem csak az aprólékos munkával kiválogatott díszletet (kristály csillárokat, 500 kilós elefánt szobrokat, „oridzsi” kínai kopott szárnyas ajtókat, stb.) értem ez alatt, hanem a Magyarországon nem túl gyakran látott GYM 80 funkcionális-és erőgépeket is. Ugyanis ezek a gépek nem esnek szét egy hét használat után, miközben edzel rajtuk.

Edzés a John Reed Fitness Music Clubban – strapabíró német funkcionális-és erőgépekkel /Fotó: John Reed Fitness Music Club/

A John Reed teljesen „személytelen”, de nem a negatív értelemben: itt nem látsz személyi edzőt. Azaz látsz, de másként: a fiúk a „mindenki egyért” elvét követik, de nem tolakodóan. Ha új vagy, esetleg tanácstalan, jönnek és segítenek. Teljesen mindegy, hogy a cardio részlegen futnál, a reform jellegű virtuális CYBEROBICS® termekben járnád a sámán táncot vagy hot-ironoznál/spinningelnél, esetleg a szabad súlyzós részlegen vagy a TRX köteleknél edzenél – a személyzet a folyamatos, szakszerű továbbképzések által minden kérdésedre azonnal válaszol.

A John Reed-ben csak Te vagy, és a mozgás. Edzés közben nincs figyelem elterelés: nem megy a monitorokon meccs vagy zenei klipek, hanem az egyébként tudatosan és precízen összerakott zenei tematika és „órarend” látható rajtuk. Büfé sincsen: itt nincs dumálgatás a pultnál miközben turmixokat iszogatsz, haver. Itt kemény munka van: Te vagy, az izzadó tested, meg a zene. De milyen zene?! Heti kétszer tényleg hazai és külföldi DJ-k szolgáltatják a klubhangulatot, ami edzés közben tudod milyen? Flow. Nagyon flow. Te tudsz táncolni futás közben, vagy a legjobb ritmusokra emelni a súlyzót? Nem is próbáltad? Nyugi: itt majd fogod. Nem tudsz mást tenni.

Budapest, mi mindjárt készen állunk! Felkészültetek?! #PUMPUPTHEGYM

John Reed Fitness Music Club (@johnreedfitness_hungary) által megosztott bejegyzés,

Esküszöm, olyan érzésem van mikor szédülten kóvályogva a „kör” végére érek, mintha én lennék Alíz Csodaországban. Megint felteszem a kérdést, hogy: „De tényleg 6000 forint a bérlet? Komolyan?” – és igen. Nincs csillag, nincs apróbetű. Alap tagság van, hatezerért. Szipogva jövök ki: VÉGRE, megvan a terem, amit mindig is kerestem! Mert a John Reed Fitness Music Club nem új trendet képvisel.

A JOHN REED FITNESS MAGA A TREND, AMI DIKTÁL.

 

További információkat a John Reed Fitness Music Club Facebook oldalán találtok.

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45.

Nyitvatartási idő: 24/7 nyitva

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..