Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Jön a Grease remake-je, amiből kiderül, hogy ismerte meg egymást Danny és Sandy

27340497_7685a27cda2d1ca8d8990a0ed095119e_wm

1978-ban mutatták be minden idők egyik legsikeresebb musicalje, a Grease. A film mindeddig több mint másfél milliárd dollárnyi bevételt hozott a konyhára, ezért a remake- és rebootdömpingben nem olyan meglepő, hogy ehhez a filmhez is hozzányúlnak. A kérdés inkább az, miért kellett eddig várniuk a Grease-rajongóknak.

Az új film azt a nyarat meséli el, amikor Danny és Sandy megismerkedtek, és mielőtt újra találkoztak volna a Rydell High Schoolban. A film címe a Summer Loving (Nyári szerelem) lesz.

A film két sztárja, John Travolta és Olivia Newton John is sokat köszönhet a filmnek, mindkettejük karrierjét a Grease lendítette fel.

Olivia Newton John még  több évtizeddel a Grease premierje után, 70 évesen is jól tartja magát…

…de John Travoltának már sokkal keményebben kellene táncolnia a fehér zoknival hordott fekete cipőjében, ha el akarná csavarni a nők fejét.

A Summer Loving munkacímű remake-et a Paramount egyik divíziója fogja elkészíteni, a forgatókönyvét pedig John August írja, aki a Charlie angyalaiban is közreműködött.

Arról még nincsenek információk, hogy ez is musical lesz-e, ahogy azt sem tudni, hogy az eredeti szereplőgárdából visszatér-e valaki. És legfőképp: azt is homály fedi, hogy mikor érkezik majd mozikba a film.

Arra azonban sajnos nem igazán lehet számítani, hogy Olivia Newton John vagy John Travolta visszatér a filmbe: a Grease sikere után többször is megkeresték őket egy második résznek gondolatával, de mindkét sztár határozottan visszautasította a felkérést.

A Summer Loving tulajdonképpen a Grease előzményfilmjeként is felfogható, ugyanis több olyan kérdésünkre is választ kaphatunk, ami a Greasből nem, vagy csak félinformációkból derült ki.

PÉLDÁUL: HOGYAN JÖTT ÖSSZE DANNY ÉS SANDY? HOL ÉS MIKOR TALÁLKOZTAK ELŐSZÖR?

via: Daily Mail

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..