Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

Jön a Szívek szállodája folytatása? Izgalmas dolgot árult el az egyik készítő

271762-szivek-szallodaja.1200x630

A 2000-es évek egyik kedvenc sorozatát nehezen engedik el a rajongók, és könnyen lehet, hogy egyelőre nem is kell végleg búcsút inteniük a karaktereknek!

Te is nagyon örültél annak, amikor 2017-ben végre visszatért a Szívek szállodája egy teljes évaddal? Noha ez mindössze csak négy epizódot jelentett, arra bőven elég volt, hogy megtudjuk, mi történt a karakterekkel az elmúlt 10 évben, és egy kicsit nosztalgiázzunk is. Az utolsó rész pedig egy elég nagy fordulattal ért véget, így nem csoda, hogy a rajongók még mindig reménykednek néhány újabb epizódban.

És most nem kizárt, hogy teljesül a vágyuk, ugyanis a sorozat egyik készítője, Amy Sherman-Palladino elárulta, hogy nagyon is nyitott lenne a Szívek szállodája folytatására! Elmondása szerint ő szívesen részt venne a sorozat új részeiben, de ahhoz biztosan ragaszkodna, hogy Lauren Graham, Alexis Bledel, és Kelly Bishop mind rábólintsanak.

Soha ne mondd, hogy soha.

– tette hozzá, amikor erről kérdezték.

Alexis Bledel még évekkel ezelőtt mesélt egy interjúban arról, hogy ő olyan történetekben vállal szívesen szerepet, amelyek dinamikusak, és bele tudja élni magát a karakter helyzetébe. Hogy jöhet-e folytatás, részéről akkor kérdéses volt, de nem mondott nemet sem.

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..