EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Jön az idei legmenőbb körömtrend: Színek és csillagok minden mennyiségben

271826-koromtrendek.1200x630

Sokan hiszik, hogy a divat csak a ruhákról szól, holott az igazi divatimádók jól tudják, az öltözködésen kívül, bizony a szépségünk folyamatos megújítása is elengedhetetlen.

Minden évnek, évszaknak megvan a maga kedvenc trendje. Ez pedig idén sem lesz másként, ugyanis már most kóstolót kaphatunk azokból a stílusokból, amelyekkel nemcsak a kezünk szépségét, hanem a személyiségünket is feldobhatjuk. 2020 sok szempontból lesz más, mint az előzőek, ugyanis olyan dolgokat próbálhatunk ki, amelyeket eddig még soha.

2019-től eltérően kifejezetten nagy imádat övezi majd a csillag, a hold és a csillagképek motívumokat. De még mielőtt a minimalisták a szívükhöz kapnának, megnyugtatásként eláruljuk, hogy az idei év nekik is kedvezni fog, nem is akárhogyan.

De, akkor jöjjenek a mi legnagyobb favoritjaink 2020-ból:

Akik nemcsak olvasni akarják a horoszkópot!

Az idei év egyik legzseniálisabb újítása, hogy csillagképeket kérhetünk a körmünkre. Akár kisgöncölt, akár a csillagjegyünket kérjük, az összhatás még így is elegáns lesz. Nektek, hogy tetszik?

A mohóknak

Az előbbi körömtrendtől eltérően azokra is gondoltak idén a körmök nagy mesterei, akik mindig mindenből a legvadabbat, legtöbbet és legfeltűnőbbet kérik. Ez az égbolt összes égitestére igaz lesz, amelyeket elsősorban földszínekre javasolnak, hogy ízléses legyen a végeredmény.

Francia egy kicsit másképp

Nincs az az Isten vagy világvége, ami el tudná törölni a földkerekségről a francia manikűrt, hiszen mindig képesek valami újjal feldobni, hogy újra és újra az egyik nagy kedvencünk legyen, ha a körmösünkhöz látogatunk. Idén a duplavonal az egyik legmenőbb. Imádjuk!

Az abszolút minimalista

A színtelen lakk és gél lakk, még lehet meseszép. Ha nem szereted a színes és mintás körmöket, de szeretnél letisztult és ápolt hatást kelteni a kezeiddel, akkor neked bizony a baby boomer lesz a befutó.

A színek szerelmeseinek

2020-ban sem kell lemondani a színekről, de most inkább a finomabb, pasztell nüanszok kapnak főszerepet.

Csak vagányan!

Mindenkinek van olyan barátnője, aki nem bír magával, ha a körmeiről van szó. Bár az erőteljes és harsány árnyalatok nem kapnak olyan nagy hangsúlyt, mint tavaly, idén a méregzöld és a metálzöld kombinációjával igazi oázist kérhetünk a körmösünktől.

Az igazi királylányoknak

A minimalizmus nem egyenlő a színtelen lakozással. Ebben az évben hódítani fognak a finom arany díszek, amelyek tökéletesek tudnak lenni a hétköznapokra és egy buliba is.

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .