Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
KULTÚRASPORT

Jóni Máté: A kanapéról könnyebbnek tűnt az Exatlon

Jóni Máté

Jóni Máté 62 napig játszott Dominikán az Exatlon Hungaryben. Őt kérdeztük most arról, vajon ilyennek képzelte-e a szereplést, és hogy visszamenne-e. De persze azt is elmondta, mit gondol Huszti Kata viharos győzelméről.

Flyerz: Kezdjük mindjárt talán a legmegosztóbb dologgal a műsorral kapcsolatban. Hétfőn Kata megnyerte a műsort, ám ez elég komoly indulatokat váltott ki. Te, hogy látod a szitut?

Jóni Máte: A TV2 műsorának döntőjébe azok jutottak be, akik megérdemelték. Mind a ketten tiszta, jó játékot játszottak. Az, hogy Kata kapott egy második lehetőséget, a véletlen műve, ő egyáltalán nem tehet erről, kár őt bántani emiatt. Ügyesen játszott, megérdemelte a győzelmet, de Patrik előtt is le a kalappal.

Flyerz: Bánod, hogy te nem jutottál el a döntőig?

J.M.: Most mondhatnám, hogy én a játék öröméért mentem ki, csak nem lenne igaz. Biztos vagyok benne, hogy mindenki csalódott, aki bekerül egy ilyen műsorba, és nem nyeri meg.

Flyerz: Te hatvankét napig voltál kint, erre számítottal, amikor igent mondtál az utazásra?

J.M.: Nagyon jó élmény volt, gondolkodás nélkül bármikor visszamennék. A feladatok között volt, ami sokkal inkább testhezálló volt, viszont a puzzle borzasztóan ment. De az is például nagyon érdekes volt, hogy a teljesítményünkre is komoly kihatással volt az, hogy ki lakik az erdő közepén és ki a villában. Sokkal jobb felkelni egy csodálatos házban a tengerparton, mint a bungiban arra, hogy valaki vacog melletted.

Flyerz: Biztos volt, ami meglepett kint…

J.M.: Azt nem gondoltam volna, hogy bele fogok rázódni, de végül elég gyorsan sikerült felvennem a ritmust. De amúgy mielőtt elutaztam volna, én is néztem videókat a műsorról, és azért azt szeretném elmondani, hogy itthon a kanapéról sokkal könnyebbnek tűnnek a pályák…

Flyerz: Mi volt a helyzet a vitákkal. Nézőként láthattuk, hogy elég sok volt a játékosok között a súrlódás. Miért lehetett ez szerinted?

J.M.: Amikor ennyi ember össze van zárva egy helyre, kikerülhetetlenek a nézeteltérések. Én ezekkel nem foglalkoztam, próbáltam kimaradni ezekből.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..