Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Jóni Máté – a született harcos

16298749_1182468665135729_3434820869148760857_n

Máté neve ismerősen csenghet minden magyar küzdősport rajongó fülében. Jövő héten két év után ismét Magyarországon lép a kötelek közé, így muszáj volt kifaggatnunk, mi történt az elmúlt években és mik a tervei a jövőre nézve.

Flyerz: Szia Máté, mesélj kérlek egy kicsit magadról, mióta foglalkozol küzdősporttal?

Máté: Sziasztok, köszöntöm a kedves olvasókat! Ez a 12. év, hogy küzdősporttal foglalkozom. Kipróbáltam mellette nagyon sok mindent: az ökölvívást, a birkózást, a judo- t, de itt találtam meg a helyem, a ringben éreztem magam a legjobban.

Flyerz: Ha jók az információink, elég szép címek vannak a birtokodban és eljutottál Ázsiába is…

Máté: Igen, a kemény munkának és némi szerencsének köszönhetően (nevet) két világbajnoki címet szereztem, illetve valóban, volt lehetőségem Ázsiában, azon belül Kínában, Mongóliában és Macauban is edzeni, versenyezni.  Rengeteget tanultam és ami a legfontosabb, hogy ennek a küzdősportnak az egyik őshazájából tudtam magammal hozni a tudást.

Flyerz: Hamarosan újra hazai közönség előtt lépsz kötelek közé, ráadásul egymás utáni két hétvégén. Mesélj, hogy jött ez a lehetőség, hogy érzed magad, hogy újra itthon versenyzel?

Máté: Igen így van, két évig nem léptem ringbe itthon- egyéb okok miatt, de most kaptam két lehetőséget amire azt gondoltam, hogy megragadom és élek velük. Örömmel tölt el, hogy a gálaszervezők gondoltak rám és természetesen boldog vagyok, hogy a közönségem is hazai lesz.

Flyerz: Mit lehet tudni a gálákról? Nagy show-ra készüljünk?

Máté: Abszolút igen! 16-án Gyula városában mérkőzöm egy K-1 összecsapáson a rendezvény főműsorában. 24-én pedig  Nyíregyházán egy nemzetközi K-1 Gálára kaptam meghívást, ahol a főprogram előtt egy sportágválasztó is megtekinthető, a csodálatos Continental Arénában.

Flyerz: Az ellenfeleidről lehet tudni valamit? Hogyan készülsz ilyenkor az összecsapásra? Hogyan érzed magad a meccsek közeledtével?

Máté: 16-án Laska Tamás ellen mérkőzöm, 24-én pedig Alexa Dávid lesz az ellenfelem. A csapatommal az NRG Fight Clubbal végzek nagyon kemény és összetett edzésmunkát. Most már csiszolás következik, ergo leginkább mentálisan készülök a meccsekre, fizikálisan erős vagyok, így biztosan nem fogok csalódást okozni.

Flyerz: Mesélnél kicsit a külföldi terveidről?

Máté: A management egyfolytában azon dolgozik, hogy nagy eseményeken vegyek részt, így áprilisban Bulgáriába utazunk, meghívást kaptam egy K-1 világsorozat következő állomására, illetve látok esélyt arra is, hogy még a nyár előtt megküzdhessek a harmadik világbajnoki címemért.

 

Itt szeretném megköszönni a csapatomnak és a támogatóimnak, hogy segítik a karrierem és mellettem állnak!

 

 

Hajrá, Máté! A Flyerz (is) Veled van!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..