EGÉSZSÉG & SZÉPSÉGFLYERZ REVIEWSPORT

Jótékony célú fürdőruhás Mikulás kocogás Budapesten

IMG-6261

December 9-én, 14:00 órától félmeztelen Mikulások lepik el Budapest utcáit az idén már XV. alkalommal megrendezésre kerülő 3,5 kilométeres egyedülálló, fürdőruhás Mikulás kocogás keretében. A kocogás a Gozsdu Udvarból indul, a körültekintő bemelegítésről a Go/Active Budapest edzője gondoskodik a Gozsdu C udvarában. Az idei évben a jótékony Mikulások a Csodalámpa Alapítványon keresztül szeretnének segíteni egy kisgyermek álmainak megvalósításában!

December 9-én 14:00 órától kényelmesen küzdős tempójú 3,5 kilométeres távra várják a jótékonykodó fürdőruhás mikulásokat az idén már XV. alkalommal megrendezésre kerülő Mikulás kocogás szervezői.

A fürdőruhás Mikulás Kocogás, a város és az ország egyik legvidámabb adománygyűjtő eseménye: a jótékony Mikulások a Csodalámpa Alapítványon keresztül szeretnének segíteni egy kisgyermek álmainak megvalósításában!

A Csodalámpa Alapítvány 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy a kívánságok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adjanak a gyermekeknek és családjaiknak a hosszú kezelések elviseléséhez.

Nevezni a helyszínen a Go/Active Budapestben (1075 Budapest, Holló utca 12-14.) lehet, ahol forró itallal és mókás testfestéssel is készülnek a szervezők! Regisztráció 13:00 órától!

  • Nevezési díj felnőtteknek: 3000 Ft
  • Nevezési díj diákoknak: 2000 Ft
  • Nevezési díj családosoknak: 5000Ft

A körültekintő bemelegítésről a Go/Active Budapest edzője gondoskodik a Gozsdu C udvarában.

A 3,5 kilométeres jótékony kocogás 14:00 órakor indul!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .