Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Jótékonysággal jubilál az ÉTTEREM HÉT

76103_costes_downtown_restaurant

Tavasszal indul az egyik kedvenc rendezvényünk, az Országos Étterem Hét, a DiningCity nemzetközi étteremajánló szervezésében. Márciusban már tizedik alkalommal lehet ezáltal a hazai TOP éttermekben fix áron három fogásos ebéd vagy vacsora menüt enni, melyek általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből állnak.

Az Étterem Hét március 21-27-ig kerül megrendezésre és már most érdemes ellátogatni a www.etteremhet.hu oldalra, ahol az összes étterem fent van (a lista folyamatosan bővül), és mindegyiknél meg lehet nézni, hogy milyen menüből lehet választani – szimpatikus, hogy nem árulnak zsákbamacskát. A minőség hibátlan, az ár fix, már csak foglalni kell!

Costes Downtown
Costes Downtown

Idén, mivel az Étterem Hét jubilál, a szervezők és a résztvevő vendéglátók a bevétel egy részét jótékonysági célra ajánlják fel a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára, hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetésének támogatására. A kitűzött cél az, hogy a felajánlásnak köszönhetően, az új év jegyében, 2016-ban, legalább 2016 gyermek lakjon jól.

A vendégek részéről nagy igény mutatkozott arra, hogy a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kiemelt minőségű menüajánlattal is készüljenek. Ezért a 2016-os tavaszi Étterem Héten ismét jelen lesznek az ún. prémium menük, melyeknek ára 4.900 forint lesz. A prémium menük különleges minőségét kiváló, Michelin ajánlással is rendelkező éttermek fémjelzik.

76909_buddha-bar-budapest
Buddha Bár Budapest

A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján, mint például mint például a Costes Downtown, a La Perle Noire Restaurant and Lounge, Buddha Bar Budapest vagy a gyöngyösi Bori Mami. A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár a már említett Michelin ajánlással rendelkező étteremben is elfogyaszthatja a kedvező árú ebéd-, vagy vacsoramenüjét.

Borkakas - Wine & Bistro
Borkakas – Wine & Bistro

Az ízletes ételeken túl néhány vendéglátóhelyen Kovács Antal, háromszoros magyar sommelier bajnok ajánl egyedi áron különleges – kizárólag  ipari technológiától és adalékanyagoktól mentes – három tételes kézműves „borsort”.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjeit, hiszen a programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek. A sokak által megszeretett rendezvény keretében a legutóbbi alkalommal több mint 24 ezren látogattak el a résztvevő éttermek egyikébe. Sőt, az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt azoknak az érdeklődőknek a száma, akik az egy hetes program lehetőségét kihasználva több éttermet is kipróbáltak.

Brasserie & Atrium (Corinthia Hotel)
Brasserie & Atrium (Corinthia Hotel)

Az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon NEM lehet asztalt foglalni – erre a célra a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A foglalásra március 2-tól van lehetősége az érdeklődőknek. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..