Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
KULTÚRA

Íróként is bemutatkozott a Music Fm ismert műsorvezetője! Ez aztán thriller a javából!

Cover_Fotor

Olvastál mostanában igazán jó thrillert? Ha nem, segítek: menj el a legközelebbi könyvesboltba és vedd le a polcról Juhász Gergely fordulatokkal teli könyvét, az Ütközést. Fészkeld be magadat otthon a fotelbe és készülj teával-takaróval mert ha minden igaz, egyhamar nem fogod abbahagyni az olvasást.

Egy izgalmas, fordulatokkal teli thrillerrel lépett a könyvpiacra a Music FM ismert műsorvezetője, a Music Killers DJ istállóját is irányító Juhász Gergely. Az Ütközés című debütáló regénye a napokban került a boltok polcaira.

Juhász Gergely 1982-ben született, 1997 óta dolgozik rádiós műsorvezetőként. Két és fél évig volt a Sláger Rádió délutáni sávjának házigazdája, de megfordult a NeoFM-nél is. 2013 óta a Music FM táborát erősíti és az esti DJ Show-t vezeti. Szabadidejében pedig – a jelek szerint – buzgón írta első könyvét. De miről is szól Az ütközés? Röviden erről:

Shawn Graham, a fiatal televíziós showman, ígéretes karrierje elején tragikus kimenetelű autóbalesetet okoz, amelyben három ember életét veszti, egy pedig – Martha Tyler – örökre lebénul. Shawn összeroppan a szerencsétlenség súlya alatt, és öngyilkosságot tervez.

Börtönbüntetésének letöltése után megtudja, hogy Martha Tyler létrehozott egy alapítványt, amivel nehéz sorsú, széthullott családokat támogat. Az extévésztár titokban összegyűjt egymillió dollárt, és elhatározza: mielőtt végez magával, személyesen viszi el a pénzt Martha Tylernek, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Juhász Gergely – Az ütközés /www.libri.hu/

Los Angelesből New Yorkba utazva olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akikkel más körülmények között sosem találkozott volna. Így ismerkedik meg egy fiatal pincérnővel, aki titokban könyvet ír, egy tizenöt éves lánnyal, aki megpróbál felkészülni gyógyíthatatlan betegségben szenvedő barátnője halálára, és egy bűnözővel, aki az orosz maffia szorításában egy újabb, minden eddiginél komolyabb bűncselekményre készül. Útjaik egy ponton keresztezik egymást, és bár csak néhány órát töltenek együtt, hatalmas fordulatot vesz a sorsuk.

Mi lehet az a bizonyos közös pont a történetben? Hogyan végződik Shawn Graham útja és megbirkózik-e a mardosó bűntudattal végül? Megkapod a válaszokat, ha elolvasod mind a 331 izgalmas oldalt. Ütközésre fel!

További információ a könyvről: itt.

A borítókép forrása: Juhász Gergely Facebook

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..