EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Kabátra varrt pufi mellény a jövő divatja?

264435.1200x630
Számtalan meghökkentő trenddel rukkolt már elő a divatvilág, de ennek az újdonságnak praktikus oldala is van ám!
Furcsa trendek állandóan felbukkannak, némelyeken nevetünk egy jót, némelyek tényleg célt érnek, de a legtöbbet inkább elfelejtjük. Ám ilyet még biztosan nem láttál, ami most következik!

A varázslatos brit márka, a Burberry egy olyan ötlettel rukkolt elő, ami olyannyira meglepő, mint amennyire praktikus. Eddig a világmárkát leginkább a trench coat-jairól – vagy ahogy manapság magyarosították: “trencskó” (klasszikus ballonkabát) – ismerhetjük és persze ehhez elképesztően kifinomult szabászati technika és minőség is tartozik.

Mi is imádjuk a trencskókat, de térjünk csak vissza erre a különleges újításra! A Burberry kreatívjai kitalálták, hogy ha már itt a hideg, meg kell oldani végre egyedi módon, hogy az öltözködés minél melegebb, ám praktikusabb legyen. Egy olyan klasszikus szabású szövetkabátot alkottak, amelynek alsó vonalához egy pufi mellény illeszkedik. Ezt rá lehet venni a kabátra, de le is lehet cipzárazni róla. Ha pedig ultra trendik és ultra kényelmesek szeretnénk lenni, egyszerűen hagyjuk magunkon leengedve a pufi mellényt – mondhatni szoknyaként funkcionálva. Ennél melegebb, furább és stílusosabb szoknyát el tudsz képzelni?

Kép

forrás: Harrods

Az újító ötletet többféle stílusban és színkombinációban árulják, 2.690 fontért, azaz kicsivel több mint 1 millió forintért.

Kép

forrás: Harrods

Kép

forrás: Harrods

Valószínűleg hamarosan megjelenik majd ez a modell sok-sok divatdiktátor hírességen, hiszen a trencskó is elkepesztően népszerű. Az nem is híresség, akinek nincs Burberry trencskója vagy a Burberry trencskó nem is elég híres, ha nem viseli mindegyik celeb? Hogy is van ez?

Forrás: https://www.instyle.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .