Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

Kacsa Bisztró

_DSC0005_Fotor

A Római-parton járva a régi Hajóállomás söröző-kávézó helyén egy potenciális törzshelyet találsz. Habár az épület régi, de új nevet kapott 2013-ban, majd Kacsa Bisztróvá avanzsálva számos változáson, megújuláson esett át – természetesen előnyére. Jelentősen átalakult az arculat, mely részben a Borsodi Sörgyárnak köszönhető, a Staropramen cseh sörök magyarországi forgalmazójának. Ennek köszönhetően világos és barna Staropramen sörökkel is hűsíthetik magukat a sörök kedvelői.

Nagy népszerűségnek örvendenek a kiváló belga sörök is, és idén – a vendégek nagy örömére – a paletta is bővült: Belle-Vue meggyes, Hoegaarden szűretlen búza (illetve málnás Rosée), és Leffe apátsági sörökkel. A bisztróban persze éhezned sem kell: sült halat és egyéb főtt ételeket rendelhetsz.

Menj és mozdítsd ki a családot, barátokat; sörözni, napozni, Dunába lábat lógatni, frizbizni, tollasozni, focizni, zenét hallgatni, pihenni!

A Kacsában hétvégén esténként egy-két sör mellett élőben is hallgathatsz népszerű zenészeket. A belépés természetesen eddig is ingyenes volt, és ezután is az lesz! A részletes programot keresd az alábbi elérhetőségeken:

Cím: Kossuth Lajos üdülőpart 131.
Elérhetőség: +36 30 556 4114
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 június/júliusi számában is!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..