Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Kamionosok és Kurvák Party – Vizespóló verseny, szkander, necc harisnya, kockás ing…

kamionosok és kurvák riokamionosok és kurvák rio

Kamionosok és Kurvák – Summer Carnival Ride @RIO – Esemény: https://www.facebook.com/events/678006969010352/

kamionosok és kurvák loop event
loop events – kamionosok és kurvák rio 08.19

A Loop Events idén is megrendezi a Kamionosok és Kurvák party-t, a Cafe del Rio-ban. Ez lesz a 6. alkalom. Az ötlet anno a 4Bro-s srácoktól jött és csupán egy normális beöltözős farsangi bulinak indult, majd 2009-ben eszméletlen telt házas Kamionosok és Kurvák buli volt a Merlinben. Azóta a rendezvénysorozat minden alkalommal telt házas. Olyannyira dübörög, hogy 2011-ben már 4000-en voltak a Rioban.

Idén a Rio erre az éjszakára kívül belül átalakul. Kamionoktól kezdve a sztriptízrudakon át a lángoló fémhordókig minden meg lesz, hogy az élmény 100%-os legyen. De mi a sikere a rendezvénysorozatnak? Talán a beöltözés a kulcs. Kiléphetünk egy kicsit a saját életünkből a hétköznapokból, és egyszerűen játszhatunk egy szerepet, ahol nincsenek következmények, ahol a srácok lehetnek szőrös bunkó kamionosok, a csajok pedig kurvák. Ezen a bulin mindenki elengedheti magát, mert senki nem fog rosszallóan nézni rá. Ez a szabadságérzet az amitől talán ennyire sikeres a Kamionosok és Kurvák party.

Hogy a féktelen bulizás mellett még mi vár rád augusztus 19-én? Lesz sörivó verseny és szkander, ahol az igazi kamionosok megmutathatják ki milyen tökös csávó. Emellett, hogy a lányok is megmérettethessék magukat vizespóló verseny is lesz az este folyamán. Természetesen a kamionosok legnagyobb örömére.

 

Kamionosok és Kurvák – Summer Carnival Ride @RIO – Részletekért katt a képre

kamionosok és kurvák loop event
loop events – kamionosok és kurvák rio 08.19

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..