Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Kapolcsi esték a Képmással

kepmas_kalap-kaland

Aki ismeri a Képmás magazint, az előtt nem titok, hogy a lap készítői mindig emelték kalapjukat a művészet előtt, így ott a helyük a Művészetek Völgyében is, ahol a szerkesztőség minden este Képmás-beszélgetésekkel várja a fesztiválozókat.

Igazi nyárra számítunk, és reményünk nem alaptalan, ezért nem lehet senki kalaptalan. Mielőtt vennénk a kalapunkat, kedvcsináló kalapkalandra hívtuk olvasóinkat: megkértük őket, segítsenek fesztiválozós szlogent találni a kalapszalagra. Vagyis ötletekért kalapoztunk Facebook-oldalunkon, s a legjobbakat páros napijegyekkel háláltunk meg. Aki kíváncsi a nyertes szlogenekre, itt megnézheti >>>.

De miről is szólnak majd a kapolcsi Képmás-estek?

A Művészet és család-sorozat Völgybe költöző beszélgetésein a magazin művészpárokat lát vendégül, akik a férfi és női szerepekről gondolkodnak. Megfordul a Versudvarban apa és lánya, férj és feleség, testvérek és alkotótársak. A kilenc estén át tartó estek páros vendéglistája itt olvasható >>>.

 

Ennyi? Vagy lesz még valami más is?

Naná! Izgalmas posztok és bejelentkezések Kapolcsról, a Művészetek Völgyéből, onnan is leginkább a Kaláka Versudvarból, ahová idén először – de talán nem utoljára – Lackfi Jánosnak köszönhetően hívtak minket. De a kalapkalandnak sincs vége! Mindennap kisorsoljuk a nap kalapját a Művészetek Hölgyének és Versudvarlójának, vagyis a fesztiválnap legjobb női és férfi kalapos szelfifotósának.

A Képmás mindenkit vár esténként 10-kor Kapolcson a fesztivál ideje alatt, hogy a nyüzsgő, forró nyári nap után kicsit elcsendesedjen és feltöltődjön másnapra egy-egy Képmás-beszélgetéssel.

 

Program:

 1. 20. péntek
  Bolyki Balázs és Bolyki László – Öröklött szerepek, vágyott minták
 2. 21. szombat
  Tóth Ildikó  és Domokos László – Párként egy szakmában 1.
 3. 22. vasárnap
  Gryllus Dániel és Gryllus Dorka – Apa, lánya és a világ
 4. 23.  hétfő
  Berecz István és meglepetésvendége – A népi kultúra férfi- és nőképe
 5. 24. kedd
  Tompos Kátya és Hrutka Róbert – Férfi és nő mint alkotópáros
 6. 25. szerda
  Szabó Borbála és Nényei Pál – Létezik-e férfi és női irodalom?
 7. 26. csütörtök
  Herczku Ágnes és Nikola Parov – Párként egy szakmában 2.
 8. 27. péntek
  Szabó T. Anna és Dragomán György – Párként egy szakmában 3.
 9. 28. szombat
  Györgyi Anna és Kiss Csaba – Párként egy szakmában 4.

A program a Média a Családért Alapítvány megrendelésére, a Családok éve 2018 támogatásával

 

www.kepmas.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..