EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Karácsonyi ajándék ötletek hölgyeknek

christmas_texture2672

Így karácsony előtt pár nappal még vannak olyanok akik nem vettek meg az ajándékokat. Ötlet híján vagy netán-tán idő hiány miatt, a vásárlás az utolsó napokra marad. Ám vannak akik nem igazán tudják mit is kéne ajándékozniuk, így a vásárlás még szenvedősebb és hosszabb időt vesz igénybe. Ha nem igazán ismerjük az ajándékozottat ( tegyük fel egy céges húzás volt, és még új az illető), ezek a dolgok szinte mindig jó döntésnek bizonyulnak.

 

  • Parfüm : Szinte mindenki használ parfümöt. A drogériák polcain meg tucat számra megtalálhatóak, ráadásul az ünnepekre való tekintettel rengeteg akciókkal is kedveskednek, ezzel megkönnyítve a vásárlást.

guerlain-counter-of-bottles-linstant-linstant-magique-insolence-eaux-apres-londee-chant-daromes-eau-de-guerlain-gildedlife-com

  • Ajándék csomag : A kissé lustábbakra is gondolva, előre elkészített szépségápolási csomagokat is tudunk vásárolni benne tusfürdővel vagy akár parfümmel is. Nem csak nőknek férfiaknak és még gyerekeknek is találhatunk.

_12

  • Lush fürdőbomba : Bár nem a legolcsóbb ajándék, ha azt nézzük,. hogy egyszeri alkalomra alkalmas, de a látvány és illat szerintem mindent kárpótol. Amellett, hogy tökéletes relaxációt biztosít, ápolja a bőrt és egy kisebb élmény használata.

f791f318ae690db20e463df97bc4c726

  • Ajándék kártya : Bár kissé személytelen biztos nem lövünk mellé. Egy kis kártyára rakunk pénzt és az ajándékozottunk ízlésének megfelelő ajándékot vehet magának, és elkerülhető a kínos szituáció is.

1621b583f5ed148b7a00221030a1ecc8

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .