MOTORSPORTSPORT

Kecskés Bence mögött a világhírű Simoncelli Squadra Corse csapat

Bence 1

Holnap a spanyolországi Guadixban egy eligazítással megkezdődik a Red Bull Rookies Cup selejtezője, ahol egy magyar fiúnak komoly esélye van arra, hogy sporttörténelmet írjon. A tét óriási: a továbbjutók a MotoGP gyorsasági motoros világbajnoksággal egy időben és térben szerepelhetnek.

Kecskés Bence ma délután érkezett meg a tetthelyre, hogy olasz csapatának minden támogatásával harcba szálljon a Red Bull Rookies Cup-ba kerülésért. A fiatalembert a szülein kívül Luca Pasini csapatvezető és Alessandro Falzone is elkísérte, így a világhírű RXP – Simoncelli Squadra Corse Junior Tem szakemberpárosa személyesen is támogatni fogja Bencét jó tanácsaival. A Valentino Rossit és Marco Simoncellit kinevelő csapat háttere és szakmai tudása hatalmas előnyt képvisel a hazai nívóval szemben, így a szakvezetés nagyon bízik benne, hogy pilótájuk sikerrel veszi az akadályokat.

 

A Red Bull Rookies Cup keddi napja adminisztrációval telik a fiataloknak, akik aztán másnap nyeregbe pattannak majd, hogy a pályán is megküzdjenek egymással.

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP – Sic58 Magyarország

Fotó: RXP – Race for Passion

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .