Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
MotorsportSPORT

Kecskés Tamásra komoly erőpróba vár

Tomika ok

Az Olasz CIV MiniMoto bajnokságban nincs megállás, a hétvégén újabb kemény forduló következik. A legifjabbak ezúttal a Rieti megyében található Circuito La Scintilla versenypályán méretik meg magukat – a mezőnyben természetesen ott lesz Kecskés Tamás is.

Pénteken az edzésekkel kezdődik a program, másnap rendezik a kvalifikációt, majd vasárnap kerül sor a versenyre. Mivel a Circuito La Scintilla-án nemrégiben lebonyolított Marco Simoncelli kupaversenyen Tamás nem tudott rajthoz állni, így ez az aszfaltcsík teljesen ismeretlen lesz a fiatal pilóta számára. A vonalvezetés trükkös és gyors, ráadásul az időjárás sem fogadja majd kegyeibe az ifjoncokat, ugyanis nagy forróságot jósolnak a hétvégére. Kecskés Tamás ennek megfelelően tűzte ki a célokat is, ami ezúttal is a folyamatos gyorsulás és a fejlődés lesz.

Kecskés Tamás nem indul feltartott kézzel a harcba

Tamás a nagy távolság (Rieti Olaszország földrajzi középpontja, nem messze fekszik Rómától) miatt ezúttal repülővel kelt útra édesanyja kíséretében. A család hálás a szurkolók támogatásáért, aki szeretné követni a verseny alakulását, az ITT megteheti.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..