Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Kedvenc R’n’B előadóink döbbenetes stílusevolúciója az elmúlt 20 évben

rnb-classic-pivo-and-bar

Teljesen mindegy, melyik évtizedben nőttél fel, kedvenc énekeseid vagy követték az éppen aktuális nagy trendeket, vagy megalkották sajátjukat a vörös szőnyegen és a színpadon is. Emlékszel még a Supremes csillogó ruháira, tökéletesen styling-olt hajukra, vagy Michael Jackson ‘Thriller’ dzsekijére? Vagy a TLC túlméretezett férfiruházatára és a Destiny’s Child színes outfitjeire? Ezeket a stíluskapcsokat minden R’n’B rajongónak ismernie kell!

Ahogy a zenei stílus hangzása, úgy a hozzá kapcsolódó divat is változik, fejlődik. Az például, ahogy Mary J. Blige a 90-es évekbe öltözködött, teljesen eltér attól, ahogy ma áll nyilvánosság elé – azok az ajtókopogtatók már a múlt homályába vesztek. Mások egyszerűen a frizurájuk megváltoztatásával a cukiból egyenesen szofisztikált stílusra váltottak, a hölgyek a hasvillantós, testre feszülő rucikat kifinomultabb darabokra cserélték.

Mivel mindig mókás feltúrni a virtuális fotótárat, megnéztük a nagy sztárok stílusváltozásait a 90-es és 2000-es évek elejétől napjainkig Ginuwine-tól Janet Jackson-ig. Egyes esetekben alig több mint 10 évről beszélünk, de ennyi idő alatt is rengeteg minden változott. Nézd meg te is az R’n’B énekesek és énekesnők stílusevolúcióját!

Ashanti 2003-ban és most
Ciara 2004-ben és most
Ginuwine 2000-ben és most
Janet Jackson 1997-ben és most
Justin Timberlake 2000-ben és most
Lauryn Hill 1999-ben és most
Mary J. Blige 2000-ben és most
R. Kelly 2003-ban és most
Robin Thicke 2003-ban és most

Húzd elő te is a régi gönceid és parádézz a Pivo & Bar csütörtöki r’n’b classic partiján DJ Revolution-nel együtt!

Budapesten elsőként a Pivoban rendezik meg a fekete zenék retro partiját

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..