2017-08-15_19.18.10

“Sonkás-sajtos? Ne már, annyira uncsiiii… Mi máshogy gondolkodunk a szendvicsről (is)! Üzletünket a vendég és a vendéglátás iránti szerelem keltette életre, ezért nálunk semmilyen téren nem opció a kompromisszum, mindenben a magas minőségre törekszünk, legyen az alapanyag vagy kiszolgálás.

Helyben, hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, saját kezűleg készítjük finomabbnál finomabb szendvicskrémeinket és helyben sütünk hozzá prémium minőségű francia pékárut. Kínálatunkban találkozik a tradíció, a különleges, az állandó és a szezonális.

Mottónk: Yes We Ken!

Szóval az ige nálunk a KEN. Kenünk neked szendót, ha úgy akarod, de jobban szeretjük, ha leülsz nálunk és Te magad kenegeted komótosan a krémeinket ínycsiklandó szendvicskrém tálainkról. Nálunk még a desszert is krém. Tényleg. Kivéve a szombati friss, házi flódnit.

Uzsonna kellene a gyereknek? Vacsi a családnak? Házibuli lesz nálad? Meeting lesz az irodában? Szendvicskrémeinket természetesen haza is viheted. Cateringre lenne szükséged? No problemo! Sőt, ha nem vagytok túl sokan, akkor baráti vagy üzleti összejöveteleidet is szervezheted hozzánk.

Vega, vegán, gluténmentes vagy laktózmentes? Semmi gond!

Az egészségtudatosság fontos nekünk, de csak mértékkel, hiszen mi lehet egészségesebb, mint egy jó pohár bor, sör vagy csupa gyümölcs cider?

Ja, és mivel az ember társas lény, ezért fontos nekünk a közösségépítés is. Kutya-, gyerek- és emberbarát hely vagyunk! Hamarosan lesznek nálunk workshopok, előadások, decemberben pedig képzőművész ismerőseink festményeit és tárgyait nézhetitek meg majd üzletünkben.

Gyertek (k)enni!!!”

KENCÉS a szendvicskrémbár

A Street Food Éjszakája (2017. november 17.) alatt kínált menü:
“A Kencés legjava”

A Street Food Éjszakáján adott kedvezmények:
– 2 személyes szendvicskrém kóstolótál -20%
– 1 személyes szendvicskrém kóstolótál -20%
– Prémium minőségű magyar szörpök -20%
– Fröccsök, sörök -20%

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .