EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Kerekesszékes szépségversennyel mutatják meg, mennyire sokszínű a szépség

miss-spinner-szépségverseny

2017-ben immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre a Miss Spinner International 2017 –Kerekesszékes Szépségverseny. A 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének” pozitív irányba történő átfordítása.

A szervezők célkitűzései között szerepel, hogy felhívják a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. A rendezvénnyel szeretnék megmutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Akik aktívan támogatják az ügyet és közreműködnek a Miss Spinner International 2017 szépségverseny megvalósulásában: Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Halász Éva – ruhatervező, Nemes Nóra – koreográfus, Pataki Zita, Till Attila, Harsányi Levente, Katus Attila, Bolya Imre – önbizalomfejlesztő tréner

A kerekesszékes hölgyek jelentkezését 2017. március 14. 23:59-ig várják a www.spinnerszek.hu/miss-spinner2017 weboldalon.

Nézd meg a korábbi versenyekről készített képeket itt, itt és itt!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .