Oscar-menu_Kinai_csirkesalata_ropogos_wontonnal

Marton_Adrienn_etelstylist_(1)Marton Adrienn, Edvin Marton felesége ezúttal arra vállalkozott, hogy sztárok ételeit készíti el az idei Oscar díjátadó tiszteletére. Ebben az évben Őt és férjét is meghívták a neves eseményre, hiszen a híres hegedűművész szerezte az egyik Oscar-díjra jelölt alkotás zenéjét. Sajnos Edvin Marton koncertje éppen egybe esik a díjátadó napjával, így nem tudnak részt venni a gálán. Ezért is döntött úgy, hogy elhozza a csillogást az otthonukba és igazi vörös szőnyeges ételekkel kápráztatja el férjét.

Marton Adrienn, mint ételstylist különböző titkos technikákat és eszközöket használ arra, hogy az étel a legimpozánsabb közegbe kerüljön, és a legfinomabbnak tűnjön. Szakmai gyakorlata során Denise Vivaldo mellett tanulhatta meg eme különleges művészet rejtelmeit, aki olyan ismert embereknek készített nagyszerű ételeket, mint George H. W. Bush, Ronald Reagan és Károly walesi herceg. Emellett több Oscar gála legendás ételsorát is az ő kreativitásának és keze munkájának köszönhetjük, hiszen Wolfgang Puck, a híres séf mellett dolgozott több alkalommal is.

Denise_Vivaldo_Marton_Adriennel
Az Oscar-díjra jelölt Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom című film főcímdalát Edvin Marton szerezte, így feleségével együtt meghívást kaptak a gálára. A hegedűművész varsói koncertje miatt azonban nem tudnak elmenni a ceremóniára, így Adrienn úgy döntött, hogy kárpótlásul elhozza az otthonukba a csillogást és egy fényűző menüsorral nyűgözi le férjét.

Marton_Adrienn_es_parja_Edvin_Marton

Idén a Saul fia jelölésének tiszteletére magyar menüsorral is készülnek a gálavacsora séfjei, köztük a hungarikumnak számító gulyáslevessel is. Adrienn ennek kapcsán újragondolva és a megszokottól eltérő tálalással készíti majd el a hagyományos gulyást. De nem maradhat el az idei év egyik különlegessége sem,  a Kínai csirkesaláta ropogós wontonnal, melynek receptjét Adrienn meg is osztotta velünk, sőt egy kis meglepetéssel is készült: a GourmetBox (www.gourmetbox.hu)  prémium vacsorabox szolgáltatással,  csapatban megalkották az Oscar menün szereplő étel rendelhető és percek alatt elkészíthető változatát azok számára, akik nem rendelkeznek nagy konyhai rutinnal vagy szeretnének gyorsan, prémium minőségű ételt készíteni. Az étel elérhető Adrienn és a GourmetBox oldalán is.

Oscar-menu_Kinai_csirkesalata_ropogos_wontonnal

Kínai csirkesaláta ropogós wontonnal recept:
https://martonadrienn.hu/2016/02/24/kinai-csirke-salata-ropogos-wontonnal/

Kínai csirkesaláta ropogós wontonnal pár perc alatt:
https://bit.ly/1QbYWAL

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .