Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionGASZTROTrend & Beauty

Kiábrándító fotót posztolt a repülőgépen kapott kajáról egy férfi

download

Egy salátalevél és más semmi – nagyjából így írható le a repülőn kapott, 2500 forintos szendvics.

A Nick Mosley nevű férfi Baliról utazott Ausztráliába a Jetstar légitársaság egy járatán. Megéhezett, és a légitársaság Deli Trio nevű szendvicse mellett döntött, amiért 9 dollárt, azaz 2500 forintot fizetett.

Amikor beleharapott a szendvicsbe, az ázott kenyéren és a vajon kívül semmit nem érzett, ezért szétnyitotta azt. Kiábrándító látvány fogadta: a vajon és egy salátalevélen kívül semmi nem volt benne.

Nick Mosley@BrightonNick
 
“I must say @JetstarAirways have a cheek charging AUS$9 for sandwiches… without any fillings… Great for their bottom line but not so good for filling the tums of customers”

A leírás szerint az egyik szendvicsben tojás, majonéz és saláta, a másikban krémsajt és paprika, a harmadikban pedig tonhal és retek is található – a valóságban ennek a felével sem találkozott az éhes utazó. A férfi kiposztolta a képet a Twitterre, amire a légitársaság azzal reagált, hogy továbbítják észrevételét a cateringgel foglalkozó részlegüknek.

Forrás: https://www.nlcafe.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..