GASZTRO

Kitavaszodott és beérett a télen megnyitott Üllői úti Food Truck Udvar

élesztő1

Ma már 10 kajavagon várja az érdeklődőket folyton változó kínálattal, hétvégenként vendégtruckokkal. De történt valami ennél is izgalmasabb: az indusztriális udvar ma már nemcsak az ebédelni vágyókat vonzza, de hála az Élesztő nemrég megnyitott, kihelyezett sörbárjának, ma már az esti órákban is nyüzsög az Üllői út 51!

Tavaszra az Élesztő Bár olyan minőségi háttérfejlesztéssel rukkolt elő, ami bármelyik pesti kocsmának díszére válna – hűtőházat épített a pult mögé, ahol a söröshordók a legnagyobb nyári forróságban is hidegben pihenhetnek, ami aztán jótékony hatással van a kicsapolt sörök minőségére is. A bárban 10 csapról folynak a hazai és külföldi kézműves sörök – Brewdog, Hekkelberg és Guri sörök a folyton változó kínálat mellett. De az Élesztős fiúk annyira komolyan gondolják, hogy nem csak korsóba adnak el, hiszen az újonnan felszerelt 10 sörcsap széndioxidos előfeszítésre is képes, ami azt jelenti, hogy ezekről a csapokról üvegben is haza lehet vinni a sört mindenféle minőségi kompromisszum nélkül. Csapház nyílik tehát, ahonnan a nap bármely pontjában haza lehet vinni a sört.

A jól bejáratott otthonos food-truckok – Gnocchi Furgon, BBQ Szentendre, All About Street Food, Mr. Pisztráng, Gubo, Kristóf Konyhája, Borkas – mellé most májusban költözik be a nyolcadik kerület legjobb kézműves kávézója, a Lumen, mely évek óta árulja saját pörkölésű kávéját a Mikszáth téren.
Így a gnocchi, a grillszendvics, a BBQ, a pisztráng, a vegan ételek és a hamburgerek mellett már nem csak fröccsöt, de sört és kávét is lehet szürcsölgetni – ráadásul mindenből a legjobbat, hiszen mint mindenben, amit az Élesztő csinál, az első válogatási szempont a minőség! Nehéz elképzelni, hogy idén nyáron ne a Food Truck Udvar legyen a város legnépszerűbb nappali és esti kiülős szórakozóhelye!

Food Truck Udvar

Cím: 1094 Budapest, Üllői út 51.
Tel.: +36 (30) 832 9832
E-mail: elesztofoodtruckudvar@gmail.com
Facebook

Kedvezmények és tavaszi ajánlatok a Street Food Éjszakáján (2017. május 19.):

 • Tavaszi menü:
  – Off-spring Burger: buci, hús, rukkola, avokádó, fehér cheddar, mangó chutney
  – Tavaszi, brazilos füstölt pisztrángsaláta
  – Kókuszos burgonya és póré krémleves + Grillezett karfiol, tabulé salátával és tahini joghurttal
  – Tavaszi medvehagyma pesto paradicsommal, mozzarellával, házi gnocchival
 • A kedvezmények mértéke, és kedvezményes termékek listája:
  – Torkosság burger és Rachel wrap -20%
  – Tavaszi, brazilos füstölt pisztrángsaláta -20%
  – Kókuszos burgonya és póré krémleves + Grillezett karfiol, tabulé salátával és tahini joghurttal -25 %
  – Tavaszi medvehagyma pesto paradicsommal, mozzarellával, házi gnocchival -20%
  – Mao-Che Tunkol (Grillezett gyömbéres csirkemell csíkok és zöldségek, friss póréhagymával, babcsírával, koktélparadicsommal és hoisin szósszal) -20% kedvezménnyel
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .