_MG_2308bk_Fotor

Ez a Bisztró nem többre és nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy visszarepítsenek bennünket az őskorba. Azokba az időkbe, amikor még nem voltak adalékok, sem mesterséges aromák vagy cukrok. Úgy próbálnak táplálni minket betérőket, ahogyan azt régen az anyatermészet tette. Például állati eredetű tej, az abból készült termékek, és búza nélkül. Ez most biztos elég meredeken hangzik, de képzeld: hatékony és megvan a szakmai háttere.

Olyan ételeket fogyaszthatsz itt, melyek széles skálán elégítik ki minden étkezési vágyadat. Arról nem beszélve, hogy haladó szellemben tálalnak eléd mindent. Gyönyörűen grillezett húst, élénk színkavalkádba kevert salátákat, illatozó leveseket. Van napi menü és  házhozszállítás is, de a tavasz beköszöntével megnyílt a terasz is; szóval ha érdekel, hogyan lehet gusztusosan ételkompozíciót elhelyezni egy újrahasznosítható papírboxba, akkor irány az egészség konyhája!

Cím: Dob utca 2., Budapest, VII. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 11:00-20:00, Szombat-Vasárnap 11:00-21:00
Elérhetőség: + 36 20 456 2449
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 április/májusi számában is!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .