Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Kiváló sátrat jó áron? Akkor ez Neked szól!

1

A Surf&Turf Magyarország az angol Surf&Turf Instant Shelters Ltd. kizárólagos hazai forgalmazója és az utóbbi időben már a piac meghatározó szolgáltatója. Ezt igyekeznek mostani akciójukkal megerősíteni. Többek között erről is kérdeztem Győri Kristóf ügyvezetőt.

Az utóbbi években leginkább az AMTS-en találkoztunk. Én információkat gyűjtöttem, Ti kiállítottatok. Mik a tapasztalataitok? Megéri? Megérte?

Az elmúlt két alkalommal valóban megfordultunk a Tuning show-n, ahol számtalan új arccal és pozitív visszajelzéssel találkoztunk a kétszer három nap alatt. Ez pedig jó jel, mert úgy tűnik, hogy van még kiaknázatlan terület.

Ha már említetted a visszajelzést, mik az emberek első benyomásai a termékeiteket látva?

Hatalmas szájtátás ☺. A viccet félretéve, valóban tudunk még újat mutatni érdeklődőknek a hazai piacon. Már alapvetően azzal, hogy három különböző típust árulunk. A pénztárcabarát, erős acélvázas verziótól, a közepes típusú, de már hatszögletű alumínium lábas változaton át egészen a hazai piac legmasszívabb, teljes valójában alumínium sátráig.

Motorsport szakágban mennyire elterjedtek a Surf&Turf Magyarország sátrai?

Sajnos a piac ezen szegmensét még nem sikerült tökéletesen lefednünk. Talán még sokan nem is tudják, hogy létezünk. Több endurocrossos sportember (Ábrahám Márk, Jäger István és Pribula Adrián, hajrá fiúk!) már Surf&Turf sátor alatt szerelgeti a motorját, de azért reméljük, hogy lesznek még többen is hamarosan. Pont ezért is jön kapóra a mostani akciónk.

Valójában miről is szól ez az akció?

Tulajdonképpen anyavállalatunk időnként készletkisöprést szokott tartani a hangár méretű raktárjából és ezúttal minket segítenek ilyen formán. Egy kicsit mi is hozzáteszünk és közös erővel összehoztuk, hogy elengedjük az áfát. Vagyis egy 8×4 méteres sátor esetén több mint 90.000 forint csökkenést jelent a magánszemélyeknek.

Azért az barátok között sem csekélység. Van megkötés valamilyen téren?

Bizony, vannak játékszabályok. Ezeket mind el lehet olvasni a www.olcsosator.hu weboldalon. De ha valami nem egyértelmű, lehet érdeklődni az iroda@surfturf.hu e-mail címen. A mennyiség, a méret és a típus is korlátozott számban elérhető, de ez mind fel lesz tüntetve a megfelelő helyen.

Remélem, hogy sikeres lesz az akció. Mikortól meddig tart?

Majdnem el is felejtettem. Szóval október 5-én indult és egészen november 1-ig tart. Várhatóan senki nem marad le semmiről, de ez a mai világban megjósolhatatlan ☺.

 

Köszönöm a beszélgetést!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..