{4bac23cc-4157-491d-ab4d-777c43f3ed8b}

Több jó hírünk is van számotokra! Az egyik, hogy a nyári meleget, az aranybarna bőrt és a karibi életérzést immár a cudar időben sem kell nélkülöznötök. A másik, hogy előbbieket a 13. kerület jelenleg legfejlődőbb plázájában is élvezhetitek, mindennap. A méltán sikeres, egészségtudatos és „égésmentes” koncepció legújabb tagjaként ugyanis megnyitott a KiwiSun Bioszolárium a Duna Plaza II. emeletén.

A szalonban vadiúj EU konform gépek várnak, melyekben garantált a töltekezés: boldogsághormont és tartós barnulást biztosítanak egy (szuper)zöld, exkluzív környezetben! Látogass el az üzletbe, kérd a személyre szabott KiwiSun javaslatot, és a saját szolárium kozmetikum menüt, melyből a legújabb generációs krémcsodák közül válogathatsz! Így, karácsony előtt mi a Chocolate Orange extra bronzosítót ajánljuk. Mehet rád tetőtől talpig, aztán be az álló-, fekvő- vagy az infrakabinba! Helló nyár, viszlát tél!

Cím: Váci út 178., Budapest, XIII. kerület (Duna Plaza, II. emelet)
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 7:00-21:00, Szombat-Vasárnap 8:00-20:00
Elérhetőség: +36 20 444 4747
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 december/januári számában is!

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .