Kolbász Box 1_3_Fotor

Ha lenne országunkat fémjelző, hungarikum jellegű étteremhálózat, az egészen biztosan kolbászt árulna. Ja, de várj! Hiszen már van is! Ugyanis megnyílt a belvárosban az első – és valószínű nem utolsó – Kolbász Box! A tulajdonosok hosszú utat tettek meg a tökéletes, pirospozsgás, roppanós, fűszeres és szaftos sült kolbászig – mert tudják, hogy az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek is egyben.

A régi hentesboltok hangulatát maximum a menü idézi, de az is csak részben: ugyanis a klasszikus tálalás (azaz kolbi, savanyúság és kenyér) kalandorok számára sült krumplival is elérhető, és hát ott van jelenünk netovábbja, az igazi paraszt burger! A buciban friss kolbászhús fürdőzik forró cheddarban és házi szószban (az aszalt szilvás öntet elég jól hangzik…), és ennél több nem is kell ahhoz, hogy akkor is paraszt legyél, ha eddig még nem voltál az. Na, van kedved még csirkét enni? Ugye, hogy nincs…!

Cím: Irányi utca 5., Budapest, V. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 11:00-21:00
WEB
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 december/januári számában is!

 

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .