GASZTRO

Kolbice by Kobe – Your Street Food

Kolbice_szakemberek

A Kolbice by Kobe is részt vesz a Street Food Éjszakáján! Kattints a kedvezményekért!

A KOBE Magyarország Kft. vezető terméke az egyedi fejlesztésű és alapvetően magyaros ízvilágú,
„Kolbice” fantázianéven futó gyorsétel.

A termékkel 2013-ban jelentünk meg először. Kezdetben csak kulturális, zenei és gasztronómiai fesztiválokon árusítottunk, ám a rohamosan terjedő ismertségnek és emelkedő népszerűségnek köszönhetően állandó boltjaink is nyíltak. Saját üzleteink mellett – franchise rendszerben – további forgalmazók bevonásával is folyik az értékesítés.

Kolbice_by_kobe_sausages_your_street_food

Magyarország legnagyobb fesztiváljain vagyunk jelen, évente mintegy 60-80 rendezvényen, mint a Sziget, a Sound, a Volt fesztiválok, továbbá a teljesség igénye nélkül: EFOTT, Oktoberfest, Street Food Show, Food Truck Show, Pálinka és Sörfesztiválok stb. A megújuló Belvárosi Piac gasztro emeletén, a Hold utcában saját üzlettel rendelkezünk, mely immár divatos Street Food ponttá vált a belvárosban. A Dohány utcában, a Fővám téri Vásárcsarnokban, a Street Food Karavánban, Jászberényben és Kecskeméten partnereink üzemeltetnek „Kobe Sausages” franchise üzletet.

Kolbice_by_kobe

A „KOLBice” a hagyományos magyar és bajor jellegű „kolbász kenyérrel” továbbfejlesztése, amely alapvetően nem az ízvilágot, hanem a két fő elem: a kenyér és a kolbász formáját, méretét, illetve a fogyasztás módját érinti.

Az általunk fejlesztett tölcsérrel teljes a mobilitás, a kézhezvétel pillanatától kezdve szabadon mozoghatunk, nem feladva a kolbászevés élvezetét. Tölcséreink háromféle variációban elérhetőek:

  • Szezámos – lenmagos,
  • Prebiotikus,
  • Tejes kiőrlésű rozslisztből készült, chia maggal kevert

Ezen tölcsérekbe kerülnek a kolbászkák. 2015-ös újításaink közé tartozik, hogy a már meglévő és jól ismert sertéskolbászok mellé felvettük termékpalettánkra a kacsa- és marhahúsból készült kolbászokat is.

Kolbice_by_kobe_sausages

A „KOBU” (azaz KOlbász BUrger), teljesen egyedi fejlesztésű szintén oltalommal ellátott termék. A Kobu Green illetve Red a mi világelső Kolbász Burgerünk, 100%-ban Nemzeti Parki Termék védjeggyel ellátott szürkemarha burgerhúsból készült a magyarországi Szomor Húsüzemben, almarosstal dúsított prebiotikus kenyérben, különleges szószokkal, sajtokkal tálalva.

Ínyenc vendégeink számára ajánljuk a Kobu színtiszta lazachúsból készült változatát. A frissen sütött roppanós buci ezúttal chia maggal kevert teljes kiőrlésű, valamint rozslisztből készült. Ami a belsőt illeti, a 3 illatos színtiszta lazachúsból készült kolbász mellé, amelyet a Vörös Homár Belvárosi Piacon található egységének köszönhetünk, ementáli sajt, madársaláta, valamint választhatóan francia mártás kerül.

Kolbice_by_kobe_burger

Üzleteink

Állandó értékesítési pontjainkat az ország több pontján is megtalálhatják az érdeklődők. Budapesti üzleteink mellett, sorra nyílnak vidéki egységeink is:

1054 Budapest, Hold utca 13, Belvárosi Piac
1052 Budapest, Piarista utca 1, Kobe Sausages Piarista Str
1074 Budapest, Dohány utca 5/a, Kobe Sausages Dohány Str
1075 Budapest, Kazinczy utca 18, Street Food Karaván

Kolbice_by_kobe_sausages_your

Franchise rendszerünknek köszönhetően már nem csak Magyarországon, de külföldön – így például Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és az USA-ban is – egyre elterjedtebb, egyre ismertebb termékünk.

Nem csak a minőségi alapanyagokra, és a vendégek elégedettségére fordítunk nagy figyelmet, hanem arra is, hogy képzett kollégák szolgálják ki a hozzánk betérőket. Lelkes „kis” csapatunk jókedvűen várja a vendégeket üzleteinkben és kitelepüléseinken egyaránt.

Kolbice_kitelepules

Kitelepüléseinken is igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalat biztosítani, mind „food truck”-os, mind faházas kitelepülés esetében.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .