Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
IMG-5219

Az elmúlt hónap kerékpársport izgalmait követően, a Kométa ismét rajthoz áll, készen a következő megmérettetésre. Szeptember 9-én kerül megrendezésre a 33. Wizzair Budapest Félmaraton, ahol a Kométa, mint támogató jelen lesz mind a rajtnál, mind pedig a célegyenesnél. A Kométa üzenete: “Ízekkel és felelősséggel egy új generációért!”

Éppen ezért a Kométa sokat tesz azért, hogy a fiatalok, és sokak számára is elérhető sportot, eseményeket támogasson, amely által bárki és bármikor elkezdhet egy tudatosabb és egészségesebb életformát. Idén a Kométa, az oldalán leggyorsabban regisztráló 400 indulónak adott lehetőséget arra, hogy ingyenesen regisztráljon a futóversenyre. Így ők a Kométa színeiben, zöld mezben, csapattagént futják majd le a 21 kilométert. Az indulók között ebben az évben is számos Kométa dolgozó lesz, akik kemény felkészülési szakaszt tudhatnak maguk mögött. A nemrég Spanyolországból hazatért Kovács Lázár, azaz Lázár chef is a Kométa színeiben áll majd rajthoz. Gyetván Csaba, a Hogyan készül? című vlog szerkesztője is a Kométa indulói közt lesz, aki már most kitartóan készül a versenyre. A Kométa a rendezvény helyszínére kitelepül saját kóstoltató furgonjával, így a látogatók megtapasztalhatják az újonnan bevezetett sócsökkentett termékek ízvilágát is. Giacomo Pedranzini, a cég ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazta meg a Kométa célkitűzéseit:

“Nekünk nem csak az íz a szenvedélyünk, hanem a jó táplálkozás elősegítése mellett, a sport, a mozgás, a helyes életmód is. Hiszen a megfelelő táplálkozás mellett a sport az, amivel a legtöbbet tehetünk egészségünkért. Azért választottuk a tömegsport ezen formáját, mert Magyarországon igen közkedvelt és sokak számára elérhető sportág. Számomra nagyon fontos a sport, hiszen mozgalmas életet élek, emellett egy olyan vállalat értékeit képviselem, mint a Kométa, ezért ugyanolyan fontos számomra is a tudatos táplálkozás is.”

Mivel a Kométa kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges, változatos és aktív sportos életmódot követők étrendjébe.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..