3. Gastro & Event Marketing Konferencia

Étterem, street food bar és food truck tulajdonosok, vendéglátósok, rendezvényszervezők, rendezvényhelyszín üzemeltetők, klub tulajdonosok, gasztro és rendezvény PR/marketingesek FIGYELEM!

A Flyerz Magazin immár harmadik alkalommal vállalkozik arra, hogy bemutassa a hazai trendek változásait gasztró- és rendezvénymarketing területén. A legutóbbi alkalommal magyar vállalkozások inspiráló sikertörténeteit ismerhettétek meg, a legújabb etapban viszont visszakanyarodunk a mindennapjainkban használható, kézzelfogható tudás átadásához.

Olyan előadókat hívtunk meg a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciára, akik a mindennapokban is hasonló területen tevékenykedő vállalkozások marketingjével foglalkoznak, így azonnal használható tudást, tippeket, trükköket és fondorlatokat osztanak meg veletek.

Az előadók és előadásaik témája:
12:00 Regisztráció
12:30 Köszöntő
12:40 Klausz Melinda (kozossegi-media.com) – A gasztro- és eseménymarketing tipikus hibái a közösségi média felületeken
13:25 Göczö Ágnes (Marketing Jam) – Hogyan építsd az üzleted sztorikkal és szövegekkel? Online marketing praktikák, amikkel még hatásosabbá teheted kommunikációdat (Facebook, Instagram, webszöveg és blog inspirációk)
14:00 Gulyás Judit (Creative Agent) – Marketingvarázslat a gasztronómiában: gyakorlati tippek és trükkök az online kommunikációhoz
14:30 Szünet
15:00 Susánszky Ádám (Zing Burger) – Hatékony brandépítés a gasztronómiai vállalkozások körében
15:35 Szilágyi Tamás (Mad Scientist) – A KRAFT-koncepció (a magyar kézműves sör és a termékközpontú vállalkozásfejlesztés)
16:10 Lobenwein Norbert (Sziget Kulturális Menedzser Iroda) – A magyar fesztivál piac helyzete, a hazai fesztiválok jövője és a szegmens alakulása a jelenlegi trendek szerint. A gasztró rendezvények és fesztiválok helyzete, jövőképe.

Csapj le már most az early bird jegyekre!
Online jegyvásárlás

A konferencia után, az első alkalomhoz hasonlóan, ismét átadjuk Magyarország legjobb street food készítőjének járó díját, melyet idén is négy tagú szakmai zsűrink választ ki, emellett pedig átadjuk a közönségdíjat is, melyet az online szavazás nyertese vehet majd át!

Elindult az online közönségszavazás! Szavazz MOST!

[mks_col]

[mks_one_half]

Időpont: 2017. március 14. 12.30-17.00

Helyszín: Duna Palota – 1051 Budapest, Zrínyi utca 5.
Jegyárak:
Elővétel: 9.900 Ft
Helyszínen: 12.900 Ft

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket: +3620 336 3382ildi@flyerzmedia.hu[/mks_one_half]

[mks_one_half]

[]
1 Step 1
Vezetéknév
Keresztnév
Telefonszám
Számlázási adatok
Cégnévyour full name
Városyour full name
Irányítószámyour full name
Utca, házszámyour full name
Megjegyzés:more details
0 /
Fizetés banki átutalással vagy online
Previous
Next
[/mks_one_half]

[/mks_col]

Kérjük figyelmesen olvassa el, az ide kattintva elérhető JELENTKEZÉSI FELTÉTELEKET!

A jelentkezés után nem kell majd sokat várnod a visszaigazoló e-mailre, és hamarosan az online díjbekérőt is továbbítjuk.
Kérünk, hogy a díjat 3 munkanapon belül egyenlítsd ki, mert a jelentkezést csak így tudjuk elfogadottnak tekinteni.
A számlát az átutalást követően 3 munkanapon belül postára adjuk.

A jelentkezés megrendelésnek számít.
Lemondási feltételek: a jelentkezés a tréning előtti 7. munkanapig mondható le, ekkor a konferencia teljes befizetett díját visszatérítjük. A konferencia előtti 6. munkanaptól a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.
A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezés bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt).
A jelentkezéssel elfogadod a Duna Palota  és a konferencia házirendjét és az adatvédelmi feltételeket.