FLYERZ REVIEW

KÖNYVKLUB (16) – Az alkony ötven árnyalata

BOOK CLUB(L-R) Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda, Mary Steenburgen in the film, BOOK CLUB, by Paramount Pictures

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is.

Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

A nyár nem is kezdődhetne jobban, mint egy fergeteges vígjátékkal, amiben a humor és a szenvedély a tetőfokára hág. Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen és Candice Bergen ebben az üdítő, minden pillanatában szórakoztató komédiában olyan férfiakat igéznek meg, mint  Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss és Craig T. Nelson. Minden korosztálynak erősen ajánlott!

 

Eredeti cím: Book Club

Műfaj: vígjáték

Bemutató dátum: 2018. május 31.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

 

 

Rendezte: Bill Holderman

Forgatókönyv: Bill Holderman, Erin Simms

Operatőr: Andrew Dunn

Zene: Peter Nashel

 

Szereplők: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen,

Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone, Richard Dreyfuss

 https://www.facebook.com/freemanfilmhun

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .