EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

A kortalanság bőrébe bújtunk

20614695_1788551251158479_799206556_n

Amióta világ a világ a nők – és egyre gyakrabban a férfiak is – imádják fiatalos, üde, friss, hamvas és feszes bőrüket, főleg, ha az arcukról van szó. Ha az örök fiatalság és a halhatatlanság titkát nem is tudjuk megfejteni, de azért a XXI. század egyik nagy előnyeként igen sokat tehetünk bőrünk egészségéért. Kipróbáltuk a Mikro Makro HIFU koreai ultrahang terápiás csodát, amivel belekóstolhattunk a kortalanság életérzésébe.

A Santemed Clinique de Beauté exkluzív szalonjában minőségi környezetben élhettük át a megfiatalodás élményét a prémium kategóriás termékek, a legmodernebb csúcstechnológiás orvoskozmetológiai géppark és a profi orvos-esztétikai csapat segítségével.

A szalon kínálta számtalan alakformáló és arcfiatalító program közül a mi fantáziánkat és arcunk minden apró porcikáját leginkább a Mikro Makro HIFU kezelés izgatta. A feszes, rugalmas, élettel teli bőr vágya a fájdalommentes és biztonságos kezelés alatt egyre jobban égett bennünk, míg a szakemberek kezei alatt szépültünk. Az intenzíven fókuszált ultrahang technológia látványos eredménye nemcsak megdöbbentő volt számunkra, hanem a fizikai élményen túl, elmondhatatlan lelki kielégülés is.

A szalon tulajdonosa, Bárdos Andrea személyesen a koreai szakemberektől szerezte meg tudását és hivatalos certifikációját. Kezei alatt olyan hírességek szépültek már, mint Ungár Anikó, Keleti Györgyi vagy Dombóvári Vanda. Andreát az eljárásról kérdeztük.

Miben más egy ilyen arcfiatalító program, mint egy plasztikai műtéti beavatkozás?

Az MM HIFU kezelés nem műtéti eljárás, így felépülési időről nem beszélhetünk. A kezelést követően azonnal vissza lehet térni hétköznapi tevékenységünkhöz. Az arcbőr azonnal sminkelhető. Előfordulhat, hogy bőrpír jelentkezik, ami néhány óra után megszűnik. Bizonyos esetekben minimális duzzanat jelentkezhet. Az MM HIFU ultrahangos bőrfiatalítás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krém használata javasolt. Az arckezelés után 2 hétig kerülendő a bőr felmelegedését eredményező tevékenységek, így a szaunázás, testedzés, szoláriumozás és a napozás. Továbbá 2 hétig a bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító termékek használata.

Ne feküdj te se kés alá, inkább élvezd Gödöllő beauty paradicsomában, ahogy körülleng a fiatalság varázsa!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .