Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Közeleg a vadonatúj Lexus LS-T

lexus_ls_600hl_mostani_generacio

A modell legelső változata az LS 400 1989-ben mutatkozott be, szintúgy Detriotban, és azonnal autóipari történelmet írt. Nem csak egy olyan autó született meg, amely a vezetési élmény, az utastéri komfort és a luxus területén a prémiumkategóriában korábban nem ismert szintet ismertetett meg a vásárlókkal, hanem egyben egy új autómárka, a Lexus világra jövetelét is jelentette.

lexus_ls_1989

Az LS azóta világszerte, így hazánkban is a legkifinomultabb luxust kereső, igényes vásárlók széles körét hódította meg. Most, 28 évvel később a teljesen megújult LS limuzin nem csak kompromisszummentes helykínálattal párosuló kupészerű formájával hódít, hanem jövőbe mutató, minden eddigit túlszárnyaló technológiájával nyűgözi le a vásárlókat. Az új generációs LS a márka kifejezetten hátsókerék-hajtású luxusmodellek számára kifejlesztett, globális padlólemezének meghosszabbított változatára (GA-L) épül – osztozva az LC sportkupé modellel – a még dinamikusabb vezetési élmény érdekében.

lexus_ls_uj_generacio_elonezet

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..