Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
MotorsportSPORT

Különleges kihívás lesz a HunGarian Baja

Garamvölgyi Zoli

Két nap. Csupán ennyi idejük maradt a HunGarian Baja-ra nevezni szándékozóknak. Közben a szervezők már az utolsó simításokat végzik, a 208 kilométeres szelektív szakasz készen áll a bevetésre, ahová a magyarok mellett sok külföldi résztvevőt is várnak. A spanyol világkupa versenyen induló terepralisoknak pedig külön kedvez a magyar rendező.

Célegyenesébe fordult a felkészülés, megtörtént a végső pályabejárás a HunGarian Baján, és örömmel jelentjük ki: szenzációsan változatos terepen zajlik majd a küzdelem a magyar világkupa-futamon, amelynek 208 kilométeres szelektív szakasza hatalmas kihívásokat rejt magában.

Újra szerepel az útvonalban a klasszikus döbröntei patakátkelés, a pálya 140 kilométere a már jól ismert és kedvelt lőtéren vezet, a további 68 kilométer pedig erdei, kanyargós, ralis szakasz.

Nevezni a hétvégéig lehet, de a magyar szervező szeretne kedvezni a spanyol világkupa-futamon induló terepralisoknak, méghozzá úgy, hogy ha időben leadják a jelentkezési lapjukat, az anyagiakat ráérnek utólag, a verseny után rendezni – a HunGarian Baja rendezői az ő esetükben a normál nevezési díjjal számolnak.

 

Fotó: Sári Péter

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..