FLYERZ REVIEWSPORT

A kütyük legkirályabbja érkezhet hamarosan a kocsikba

hangover

Folyamatosan újabb meg újabb szenzációs kütyüket jelentenek be a nagy autógyártók, de amit nemrégiben a Bosch mutatott, annak örül majd valószínűleg minden fiatal a legjobban.

Nem kell sokat várni, és vége a gyanús slusszkulcseltűnéseknek, a kora reggeli turkálásoknak a szennyesbe dobott nadrág zsebében! A német cég ugyanis kifejlesztette az okostelefonnal nyitható autózárakat.

Bár egyelőre még várni kell arra, hogy ne csak a hivatásos sofőröknek járjon ez a kiváltság, személyautókon nem elérhető a rendszer, de a fuvarozási vállalatok már nézegethetik a dolgot.

A fejlesztés lényege, hogy egy okostelefonos alkalmazás megtalálható a diszpécser és a sofőr telefonján is, majd amikor kiosztják a fuvarokat, és összerendelik a kocsikat a sofőrökkel, akkor a rendszer leküldi ugyanazt a kódot az autóra és a vezetőjének a telefonjára is. Amikor az illető odaér az jármű melle, az érzékeli ugyanazt a jelet, és már nyílik is verda.

Sokaknak tűnhet ez csak egy újabb értelmetlen fejlesztésnek, ám aki hagyott már el slusszkulcsot, az tudja, ez sokszor nagyon jól jön.

Márpedig ha már ez a verzió megvan, csak idő kérdése, hogy mikor érkezik meg a személyautókba beépített modell. Ez pedig kiváló lehetőséget biztosít majd a helyi vagányoknak a lazázásra. Már látjuk is magunk előtt, milyen koncertet rendeznek az új Mercik hajnalban a legvagányabb discok előtt.

www.autoalkatreszonline24.hu

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .