Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Laller – “Kezdődik a kéjutazás…”

Lali2

Horváth Lajosnak nem indul egyszerűen a bolgár kirándulás. De ez nem feltétlen rossz előjel, hisz Lallernél már megszokott, hogy néha hadilábon áll a szerencsével. Legfőképp a versenyekre való kijutás jelenti a szűk keresztmetszetet!

A világ legnagyobb terepversenyére készülő motoros Bulgáriában fog versenyezni a hétvégén, egészen pontosan a helyi FIM Eb futamon. Tegnap délután annak reményében kaptuk telefonvégre a Dakart megjárt terep-rallyest, hogy a helyszínről majd beszámol a rajt előtti pillanatokról. Ám legnagyobb meglepetésre az esti órákban még csak féltávnál járt a magyar különítmény:

“Hát ezt most alaposan megjártuk. Reggel hatkor indultunk Vácról és délután kettőkor még nem jutottunk át az országhatáron. A röszkei határátkelőn öt órát várattak bennünket, ha hihetünk az útvonal tervezőnek, akkor a hajnali órákban érkezünk meg Bulgáriába. Szóval szokásunkhoz híven kalandosra sikerült ez az utazás is!” – mondta nevetve Laller, akinek jó kedélyét ez az eset sem tudta csorbítani.

Laller szántja a mezőt – Kép: Pataky Péter

“Kicsit húzós lesz, ugyanis 8-11h-ig tartják a gépátvételt, utána pedig 13h-kor már el is rajtolunk a prológgal. Reménykedjünk benne, hogy ezzel le is tudjuk a kötelező izgalmakat, és jól alakul a verseny!” – zárta mondandóját Horváth Lajos.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..