Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Laller vendégségben a COPYGURUNÁL!

előkép

Ahogy a sportban, úgy az üzleti életben is időnként meg-megállnak, hogy mérleget vonjanak a mögöttük hagyott időszakról. Így történt ez péntek reggel Budapesten a Károlyi Étteremben, ahol a piacvezető COPYGURU cégvezetői dolgozóikkal karöltve tekintettek vissza – nem mindennapi körítésben.

A kellemes hangulatú reggelire érkezők meglepetten tapasztalták, hogy a kétévenként megrendezett ankéton ezúttal “külsősök” is részt vesznek, méghozzá egy terepmotor kíséretében. Az ok prózai, a COPYGURU mint stratégiai partner meghosszabbította együttműködését Horváth Lajossal és csapatával, melyet a már említett reggeli alkalmával tudatosítottak a felek.

A cég részéről kihangsúlyozták, hogy ők maguk is a pozitív szemléletet és azt a fajta elhivatottságot képviselik, mint ami Laller Racing Dakar Team-et jellemzi – ezért is működhet ez a mindenki számára gyümölcsöző megállapodás. Innováció, kitartás, tenni akarás, munka, munka és még több munka. Ezzel az attitűddel érhetőek el a célok, mindkét oldal szerint.

Ezek után Horváth Lajos mesélt a vállalat munkatársainak, a kezdetekről, az élsport szépségeiről és nehézségeiről. Majd a délelőtt zárásaként mindenki magára öltötte a narancssárga Laller Racing – COPYGURU felségjelzéssel ellátott színeit, melynek képeit az alábbi galériánkban tekinthetitek meg:

Fotók: Pataky Péter

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..